ציור של פיקסו

ציור של פיקסו

ראיתי ציור מקסים של הצייר פיקסו והייתי רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי למצוא אותו. רוב הציור הוא כחול ובחלקו ירוק ובמרכז מן דמות/פנים/צדודית לבנה. אולי תוכלו לשים לי לינק לתמונה זו בבקשה? תודה רבה רבה. סאני.

השיגו אותי ../images/Emo13.gif אבל הנה עוד קישור

לגבי פיקאסו - אתרים על פיקאסו ברשת, תערוכות ואוספים. בהצלחה

בואי

New member
גם מכאן אפשר להגיע

תכנסי לBLUE PERIOD ותלחצי על המילה SELF PORTRAIT זו כנראה התמונה שלך?

בואי

New member
ככל הידוע לי יש רק 2 ציורים של

פיקסו שעונים על ההגדרה שנתת (ירוק, כחול, פנים לבנות). שניהם נמצאים במוזיאון פיקאסו בפריז. האחד - ויש לי הרגשה שהכוונה אליו הוא פורטריט עצמי משנת 1901. השני הוא פורטריט של אדם לא ידוע שצוייר בשנה לאחר מכן בברצלונה (שם יש ברקע על הקיר ציור נוסף). מאחר שהאתר של מוזיאון פיקאסו כרגע ב"שיפוצים" תוכלי להכנס לGOOGLE להקליד את הצירוף MUSEE PICASSO ולהכנס לתוצאה ה-3 שנקראת: MUSEE PICASSO IN PARIS - GUIDE TO PARIS... תרדי קצת בשורות והתמונה נמצאת שם, מצד שמאל, אמנם בקטן. תכתבי לי שלזאת התכוונת?

בואי

New member
ועוד אחד

היום במקרה ראיתי את עטיפת הספר החדש של עמוס עוז ויש עליו תמונה נוספת של פיקסו - מספר דמיות ואחת מהן בצדודית עם פנים לבנות והרקע בכחול וירוק. התמונה משנת 1903 ונקראת "הטרגדיה". תבדקי.

לא לזו התכוונתי....

ראשית המון תודות על העזרה המהירה. באמת
התמונה הזו היא לא זו שהתכוננתי ונראה לי (בלי לבדוק עדיין) שגם השניה לא ואסביר מדוע. מכיוון שהציור הוא בצבעים כחולים וירוקים עזים וישם קווים וחתכים ברורים בין הגוונים, ממש כמעין פס המפריד בין הגוונים ורק במרכז ישנה צדודית או כמעין צדודית לבנה בלי דמויות נוספות. אולי עכשיו הייתי מעט יותר ברורה. המון תודה על העזרה. סאני.

pomelit

New member
אולי זה?

זה היחידי שאני יכולה לחשוב עליו עם מראה נערה מול מראה מוזיאון לאמנות מודרניץ בניו יורק

אני חושבת שמצאתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

Still Life with Guitar. 1922. Oil on canvas. Galerie Rosengart, Lucerne, Switzerland כך קוראים לתמונה.

ציור של פיקסו

הרוב כחול,בחלקו ירוק וצדודית.... האם לזה התכוונת????? שם התמונה nu מ-1932

וואי תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני ממש מסמיקה מהאנשים המקסימים כאן ומנכונתם לעזור. תודה רבה D-: כבר צרפתי את התמונה שחיפשתי, למרות שגם זו שצירפת מאוד מאוד יפה ואני מתלבטת איזה מהן להשתמש בחדר. שיהיה המשך יום טוב. סאני.

4 X פיקסו

ראי נא ההודעה שלי בנושא זה בראש הדף. (בטעות "הלכה" לשם.) ברכות

למעלה