ציור של ג'וני

ציור של ג'וני

ציור של ג'וני דפ שציירתי. מקווה שתאהבו

ובאופן כללי לכל מעריצי\ות ג'וני דפ בפורום

אני אוהב את ג'וני לא פחות (ואולי אפילו יותר) מכם. כבר הרבה מאוד שנים אני עוקב אחרי הקריירה שלו ויצא לי לראות את כל הסרטים שלו (בזמן אמת [כלומר בקולנוע]). קניתי אפילו שלושה ספרים העוסקים בחייו ובסרטיו ולאור התגובות החמות על הציור החלטתי לצלם אותם במיוחד עבורכם\ן. להלן הצילום... אני מקווה שתמשיכו לאהוב את ג'וני גם בשנים הבאות (הוא כבר אוטוטו בן 50. קשיש... האם תמשיכו לאהוב אותו כשהוא יהיה גם בן 60 או 70?) שלכם בתודה, מתן

inbal84

New member
מגניב

אני לא נוהגת לעשות השוואות מי אוהב יותר
אבל אני מאמינה שאני אמשיך לאהוב אותו גם בגיל 80(כמובן שאם הוא לא יחליט להעלם מעולם הקולנוע)

SuperUkeChan

New member
אני לא רואה סיבה לא לאהוב אותו גם כשהוא

יהיה זקן... אחד השחקנים האהובים עלי (אלן ריקמן) כבר בן 65, וזה לא מפריע לי לאהוב אותו <: ובאופן כללי יש הרבה שחקנים מעולים בגילאים האלה... וג'וני לדעתי רק ישתבח עם השנים! אני יכולה לראות אותו משחק נפלא גם בעוד 10 ו20 שנה...

inbal84

New member
אין סיבה כזאת

לבן אדם יש חתיכת כישרון..נכון שבזמן האחרון הוא עושה סרטים לא הכי איכותיים חח..אבל לכל שחקן איכותי יש תקופה כזאת הבן אדם לא מהסס לכער את עצמו למוות בסרטים ולשחק את הדמויות הכי הזויות אז המראה שלו לא משחק כאן תפקיד בכלל זה רק בונוס ולכן לגיל אין באמת משמעות.
חוץ מזה שלדעתי הוא יהיה סקסי גם בגיל 60

tali44

New member
אנחנו אוהבים אותו בגלל שהוא מבוגר!

חח סתם... אבל אני באמת לא אוהבת את איך שהוא היה נראה כשהוא היה צעיר. הוא היה נראה כמו רכיכה.
חוץ מזה, אנחנו לא אוהבות אותו בגלל המראה אלא בגלל הסרטים. אז אין סיבה שאני אפסיק להינות מהסרטים שלו כשהוא בעתיד.

adi dion

New member
רכיכה

אני לא אוהבת אותו בתקופה שהוא היה צעיר כי הסרטים והתפקידים שלו אז היו מעפנים לדעתי (נער שוליים....... <_<) אבל אני מסכימה, אנחנו באמת לא אוהבות אותו בגלל המראה אלא בגלל הסרטים. המראה שלו זה רק בונוס

למעלה