ציור של ביבי

שחר מיה

New member
ציור של ביבי

לפני הבחירות ניזכר בציור וכתב ידו של ביבי. מה אתם אומרים על הציור הבלתי נשכח מהאולימפיאדה? היה עוד אחד שזכור לי מחנוכה האחרון אבל זה סימבולי להתמודדות בבחירןת

ציור מעורר מחשבה.

מדוע בחר ביבי לצייר את היד המונפת עם הדגל בהדגש כפול שנראה כמו עוד יד נוספת שתומכת.
מענין שגם ביבי סבור שבשביל להניף את ידנו אל על אנו זקוקים לתמיכה.

שחר מיה

New member
היד של ביבי

לגמרי מסכימה.. מסמל את התמיכה הנוספת של ליברמן? או של התקשורת? מה אתה אומר על כתב היד?

כתב היד של ביבי.

כתב היד של ביבי מאוד מתעתע, היות ויצא לי לראות מספר כתבי יד שלו שכל אחד שונה לחלוטין ממשנהו.
ביבי נתניהו הוא הדוגמא הקלאסית מדוע צריך כמה כתבי יד ולא להסתמך על כתב יד בודד,השינוים אצלו מאוד קיצוניים
מה שמצביע על היותו פוליטיקאי בכל נים ונים בנשמתו.

שחר מיה

New member
כתבי יד של ביבי וציור

אם תמצא עוד כתבי יד להעלות זה יהיה נחמד שנראה שוני ביניהם

כתב של ביבי.

המצחיק שהכתב המצורף זהה למה שהעלית,הכתבים שהשוני בולט בהם אלהם התכוונתי לא מצליח למצוא אותם.

שחר מיה

New member
חתימות

זה באמת לא יאומן כמה שהן שונות. מצרפת כתב של ביבי, אומנם מלפני 14 שנה, מהאתר של דורון. לגיטימי שאדם משתנה בתקופה ארוכה כזו.. נראה לי השינוי הדומיננטי הוא גובה האותיות. אולי צבר יותר ביטחון כמנהיג?
מה אתה אומר על הכתב באנגלית?

הכתב באנגלית של ביבי.....

המדהים שמר נתניהו בעל הדעות הימניות חש הרבה יותר טיבעי ומשוחרר בכתיבה באנגלית,מאשר בכתיבה בעיברית.
הכתיבה בשפה האנגלית הרבה יותר משוחררת וזורמת לעומת הכתיבה בעיברית.
מי יודע אולי עוד יתמודד על נשיאות ארה"ב?

שחר מיה

New member
הכל יכול להיות

הכתב שלו באנגלית גם גדול יותר.. מסמל הערכה עצמית גבוהה יותר בשפה זו

IBP1

New member
לא צריך כתבי יד אחרים בכדי להבין מיהו

אפשר לחצות את הדף לשניים ולראות את ההבדלים הנשקפים מהם ,אם נשים בצד את חתימתו וממנה נלמד על המאפיין את נתניהו.
שימו לב לשינויים שלו בכתב בצד הימני לעומת הצד השמאלי.

למעלה