אתה מאוד מוכשר...
קטונתי לקבוע אם זה בעיקר תודות לתרומה של המורה שלך להכשרתך בתחום האמנות או שמדובר יותר בכישרון טבעי. (עם כל הכבוד אני נוטה להאמין שמדובר יותר בכשרון טבעי מסיבות שונות)
ראיתי עבודות אחרות שלך בעבר, גם אלה שהעלית לפורום וגם אלה שהעלית ליוטיוב (למרות שעד לרגע שראיתי את הפורטרט העצמי שהעלית עכשיו לא קישרתי את היצירות מיוטיוב אליך... כנראה שלא הפנמתי את השם) , הטכניקה שלך היא דיי לא שגרתית בגלל שהיא קצת יותר איטית ויותר מתמקדת בפרטים , שוב אין לי מושג אם זו הטכניקה שרכשת מהמורה שלך או שפיתחת לבד, בכל מקרה הסרטונים ביוטויב מראים רמה גבוהה מאוד, ותודה שאיפשרת לצופים ביוטיוב הצצה לטכניקה של היצירה.
המשך בעבודה הטובה, זה תמיד תענוג לצפות.
ותודה ששיתפת אותנו.
* אני מוצא את זה דיי מעניין שהטכניקה שלך ושל רוני מהפורום מאוד שונה(בהתחשב בזה שלמדתם/לומדים אצל אותו מורה), את מה שרוני מדגימה בעבודותיה שמועלות לפורום, ובמה ששיתפה בעבר מסרטונים שמראים את תהליך היצירה שלה, בעבודותיה מאוד ניתן לראות את תהליך הג'סצ'ר שאותו היא מזכירה שוב ושוב(לפחות מהבחינה הטכנית), בעבודות שלך לעומת זאת אני לא רואה את אותה הטכניקה כמו אצל רוני, הדיוק והסדר שבו אתה עובד מזכיר לי עבודת גרפיקאי גם מבחינת הבחירה של הגימור ליצירות.
** אני תוהה אם באמת רצית ביקורת על העבודה הישנה הזו שלך , או שכל מטרת הפוסט שלך היא לקדם את עסקי המורה שלך? הסיבה למה אני שואל, כי לא ציינת את עמוד היוטיוב שלך, החתימה שלך כבר מכילה קישור למורה שלך, ולא הזכרת מילה על המדיום או הטכניקה בה העבודה נעשתה, הרושם שלי הוא שלא מדובר במי שמחפש ביקורת... אבל אוליי אני טועה.