ציור נוף

burger king

New member
ציור נוף

בשנים האחרונות יש תחושה שהאמנות מידרדרת לרמה של ( סליחה על המילה ) זנות. באקדמיות דוחפים את הסטודנטים לייצר אמנות גבוה ומתוכמת. התוצאה לרוב אמנות רדודה ללא חדוות יצירה. לי באופן אישי כסטודנט לאמנות נמאס מזה והחלטי לעשות את הבילתי אפשרי להנות להנות מעצם תהליך היצירה להנות מחווית היצירה ומצאתי שבשבילי הדבר הכי טוב הוא לצייר נוף . ציורים מהירים עם צבעי מים , עפרונות , עטים צבעוניים. לסיכום תתחילו להנות מהיצירה זה ישתקף בעבודות שלכם

no way

New member
FUN FUN FUN

קטונתי מלהגיב על דבריך בנוגע ליצירה הישראלית המתקדמת, אבל אני מסכים אתך בהחלט לגבי נושא ההנאה- למה להתייסר ? למה להתחכם ? לאחרונה אני מלמד את עצמי לעבוד עם צבעי מים על אובייקטים נופיים - כיף בהחלט. מה גם שהציור מחזיר לי זכרונות נעימים מהטיול בניו זילנד.

איה@

New member
NO WAY - איזה כיף לך ../images/Emo6.gif

גם ציור יפה וגם זכרונות...... נראה לי שהציור קצת אטום מדי לצבעי מים.....לא?? בכל מקרה אהבתי
איה.

היי, מה שלומך?? ../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא היית...אני שמחה שהחלטת לקחת יוזמה ולהנות מהאמנות למרות שאני מאמינה גדולה בלימודים גבוהים ולא חושבת שזה סותר אחד את השני. הציור שלך מקסים, הצבעים יפים אבל נראה שמיהרת מאוד, אני צודקת? לא משנה, אני שמחה שאתה פה איתנו ואתה מוזמן להשתתף בטריביוט של שבוע הבא לאמן אשר (ESCHER), מצפה לראות אותך הרבה יותר!
אפרת

burger king

New member
את צודקת

אפרת אני סטודנט לאמנות שנה רביעית אני גם תומך בלימודים מסודרים אבל אני לא תומך בקיבעון מחשבתי אותו הקיבעון שנתקלים בו בכל תערוכת סוף שנה באקדמיות

צודק....אבל.....

כמי שמקפידה ללכת כל שנה לסיור תערוכות סיום בבצלאל, ויצו חיפה, אסכולה וויטל (בגלל עיסוקי הקבוע בעיצוב גרפי) אני רואה שיש גם דברים אחרים ולא תמיד קיבעון וחוסר חדוה, הרבה פעמים אני רואה מעוף, חדשנות ומקוריות. האם מותר לשאול איפה אתה לומד שאתה מרגיש ככה? זה ממש עצוב בעיני שזו התחושה שלך עם סיום הלימודים...
אפרת

איה@

New member
מסכימה איתך לגמרי - לגבי ../images/Emo27.gif

ההנאה, וביחוד חדוות היצירה. כמו כל דבר אחר בחיים - אם יוצרים בהתלהבות ובאהבה זה ניכר בהחלט בתוצאה. אהבתי את היצירה שלך
איה.

למעלה