ציור משותף

FreeFeeling

New member
ציור משותף ../images/Emo65.gif

מדובר בציור של "פיגמליונית" שלנו שציירה אותו ואני צבעתי אותו. זמן עבודה שלי: סביבות השעה (לא מדוד) לפיגמליונית : שיניתי כמה דברים בפרופורציה של הדמות אני אוהב את מה שיצא אם כי יכולתי להגיע לתוצאות יותר טובות (לא הסתדר לי עם הזמן) יש עדיין קצת בעיה אם פרופורציה. (גם בעיות שאני הוספתי) מקווה שבכל זאת את אוהבת את מה שיצא. בברכה FreeFeeling

איך ידעת שהשיער שלה אדום?!

את הציור עשיתי בעזרת נייר פרגמנט על צילום של אישה מעיתון "לאישה". גם שם יש לה שיער אדום. לכן מה שנראה כבעיות פרופורציה הם אולי רק אשליה. הייתי מאד רוצה שתתקן את האף כי הוא נראה מעוות מאד ותשאיר את המקורי כי הוא פרופורציונלי מספיק. אני רואה שגם "תיקנת" את הגוף- הגוף שלה היה נראה עקום בגלל שהיד הימנית שלה בעצם היתה למעלה אבל זה לא משנה עשית את זה טוב. הצביעה יפה מאד. ואני מאד מבקשת שתתקן את האף- שוב.

FreeFeeling

New member
לפיגמליונית

“פיגמליונית “:איך ידעת שהשיער שלה אדום” לא היה לי מוסג וגם אוד אף פעם לא צירתי משהיא אם צבע שכזה. "את הציור עשיתי בעזרת נייר פרגמנט על צילום של אישה מעיתון "לאישה". גם שם יש לה שיער אדום.” עיתון ברמה ההה
בכול מקרה היו דברים שחשבתי לנכון לשנות וזה נכון שהאף ניראה גרועה מאוד. יש אוד כמה דברים. אבל בגלל שזאת לא העבודה שלי לא חשבתי לנכון להשקיעה יותר. ובגלל שאת מבקשת שיפור - אוד מאת אולי יהיה לי קצת זמן לזה.

עופר ב.ה

New member
ציור יפה

וגם אקטואלי - נראה שציירת ניצולה ממגדלי התאומים...
או
עופר

הא!! יכנס לגלריית העיניים!!

מכל מקום, אני חושבת שיש לתקן את הצביעה של הציור, פיגמלינוית צדקה בקשר לאף ולהצללה המאוד חדה של הלחיים כבר מחכה לראות את הצביעה של שניכם, בסוף נעשה עוד גלריה שתיקרא "ההיא עם השיער האדום"... שלכם בנשיקות אפרת

FreeFeeling

New member
דיי@!!!

אני לא התכונתי לעשות אותה מושלמת. זאת לא העבודה שלי ולכן אין בכלל טעם שאני אמשיך ואשקיע כמו בציורים האישיים שלי. לא יהיו יותר תיקונים ! הרואה מלמעלה : "אבל היא באמת מעוותת מאוד." אולי את רוצה לתקן ?

untitled

New member
אני רק רציתי להעיר על

זה ש... סתם אין לי הערות זה ממש יפה לדעתי!

FreeFeeling

New member
untitled ../images/Emo6.gif

המסך שלי מאוד בהיר להומות הרבה אנשים בגלל שאני עובד בצורה שמה שאני רואה זה מה שיצא במדפסת. ולכן קיבלתי באבר כמה הסתייגויות לגבי הצבע השחור שבציור. (לב דפקה זה) ולכן מה שהוספתי הרגע זהו אותו שיפור אחרון רק יותר בהיר

FreeFeeling

New member
אחותי ../images/Emo24.gif

אין בעיה הכול אחלה. ותודה על תרומה לדיון.

למעלה