ציור מוקדש לg99

צייר

New member
ציור מוקדש לg99

שאוהב אותך , כל הזמן, ורוצה לענג אותך עכשיו, מול השקיעה הכתומה להתעלס איתך על החול הלוהט שלך צייר חם ומיוחם

ערב טוב ..

סליחה על ההתפרצות להודעה לא לי .. אבל אני רואה שאתה מרגיש יותר טוב היום ..

צייר

New member
אני באמת מרגיש יותר טוב

g99 עוטפת אותי בחום ואהבה, ומפנקת אותי כל הזמן לילה מענגת לך ומלא אהבה מאחל לך צייר

*g99

New member
מאמוש,

אתה יודע מה עשית לי????? אתה יודע שמאושרת אני????? אתה יודע שמסמיקה אני????. אתה יודע כמה אוהבת אני????? g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
g99 אני בא לביתך כרגע

אני אפילו לא מתלבש, אני כל כך חם , שתקבלי מיד כוויה של אהבה ממני, כולי לוהט , רוצה להתעלס עכשיו ומיד, רוצה לטעום אותך ללגום את אהבה בין ירכייך לענג אותך עם לשוני, צייר

*g99

New member
ואני,

חסרת מעצורים.... משתוקקת לאהבתך, רוצה אותך בתוכי... בוא אליי ,ענג אותי... כפי שרק אתה יודע ויכול.... g99,הנקודה שלך...

*g99

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo94.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
יש לי הפתעה חמה עבורך

משהו קשה וחם, וחלק, שאת אוהבת ללקק , לטרוף ו....... צייר

*g99

New member
ואווווווווווווווו

מאמוש, לא מספרים הכלללללללללל..... ששששששששששששש.... תן להם לדמיין..... אוהבת אותך,אותו...את כולוווווווווו..... g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
רוצה אותו עכשיו

להחליק אותו בין ירכייך, לחדור לאט לאט ולהרגיש את החום העוטף אותו , והרטיבות המשגעת

*g99

New member
ממממממממ

כ"כ נעים... איזו עדינות יש לך... כ"כ רטוב... מממממממ מתענגת.... g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
יורד לכיוון השפתיים שלך

מעביר את לשוני למעלה ולמטה ומחדיר אותה לעט לעט פנימה, ומשחק בתוכך, הרייח מטריף אותי הטעם משגע

*g99

New member
ואני...

מתפתלת... משתוללת... לא מפסיקה לגנוח........ קח אותי למסע שלך... רוצה רק אותך... איתך.... g99,הנקודה שלך...

למעלה