ציור מהיר

GodOfWar

New member
ציור מהיר

אם לאף אחד לא אכפת, אז אני אפרסם פה את הסקיצה המהירה שעשיתי הבוקר. לקח שעה בפוטושופ. -GoW-

moshikgulst

New member
שאלה

באיזו טכניקה בדיוק השתמשת? איך עשית את הצבעים ברקע? לייר על לייר או צבעי מים או מה? ממש אהבתי את שילוב הצבעים...

GodOfWar

New member
תשובה

כמו שאמרתי, זה צוייר בפוטושופ, כלומר הציור כולו דיגיטלי, וכולו צוייר על לייר אחד. אני לא יודע איך לקרוא לטכניקה, אבל מה שאני כן יכול להגיד לך ש'זרקתי' צבע לאט לאט עד ש'מצאתי' את הצורות, והגדרתי אותן בעזרת קונטרסט ושינויים בכהות הצבע. השתמשתי רק במברשת העגולה הרגילה. בחירת הצבעים נעשתה כך שיש ניגוד בין קר לחם ברקע (ימין קר, שמאל חם לעומתו), ובין הדמות לרקע (דמות בצבעים חמים לעומת הרקע שבצבעים קרים יחסית אליה). -GoW-

הגרזן

New member
הבעיה בחיתוך

בתור סקיצה העבודה לא רעה. הבעיה היא כמובן בחיתוך של הדמות בתוך מסגרת האיור. אין הצדקה לחלל הגדול שמעל לראש ובנוסף הדמות נחתכת קצת אחרי המרפק באזור הפופיק, מה שיוצר תחושה שהדמות "מחליקה" מחוץ לאיור. במיקרה הזה החיתוך הנכון יהיה בקו הכתפיים או מתחת למותן.

GodOfWar

New member
אני מעריך את הביקורת

ההצדקה לחלל הגדול שמעל לראש הדמות הוא לאיזון. בדרך כלל סימטריה מלאה בקומפוזיציה גורעת מהעניין בתמונות באופן דראסטי. מכיוון שישנו פחות או יותר איזון בציר באופקי, מצאתי לנכון לחתוך את התמונה כך מבחינה אנכית. הקצוות 'הרכים' של הדמות בצד שמאל (שלנו) והניגודים המתונים בינה לבין להרקע שם עוזרים להשאיר את הדמות כחלק מהמכלול, כך שהיא לא 'תברח', וגם ליצור תחושת נפח. -GoW-

למעלה