ציור מאנגה
G G@T New member 3/11/01 #2 יפה מאוד ../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif את הצביעה אתה עושה במחשב נכון? פשוט אני לא מבינה איך הולך תהליך הצביעה של ציורי המאנגה. הציור נחמד מאוד לדעתי גת
יפה מאוד ../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif את הצביעה אתה עושה במחשב נכון? פשוט אני לא מבינה איך הולך תהליך הצביעה של ציורי המאנגה. הציור נחמד מאוד לדעתי גת
O oren* New member 3/11/01 #3 מנגה כשרה למהדרין ../images/Emo110.gif העיניים הגדולות עם הברק, הדגל המתנפנף ברקע - יפהיפה. רוצים עוד
מנגה כשרה למהדרין ../images/Emo110.gif העיניים הגדולות עם הברק, הדגל המתנפנף ברקע - יפהיפה. רוצים עוד
פ פיגמליונית New member 3/11/01 #4 יפיפה.. וזה הזכיר לי סרט יפני/סיני אני תמיד מתבלבלת.. קוראים לו "טאבו" בעברית ומספר על סמוראים בעלי נטיה לאהבת גברים. ומושא האהבה של כולם שלטעמי בכלל אינו נראה גברי, אפילו די נשי וגם בתור אישה הוא לא יפיפה היה כל כך מנגאי שכזה....
יפיפה.. וזה הזכיר לי סרט יפני/סיני אני תמיד מתבלבלת.. קוראים לו "טאבו" בעברית ומספר על סמוראים בעלי נטיה לאהבת גברים. ומושא האהבה של כולם שלטעמי בכלל אינו נראה גברי, אפילו די נשי וגם בתור אישה הוא לא יפיפה היה כל כך מנגאי שכזה....
א אפרת@הבית New member 4/11/01 #5 וואו נהדר! מאוד אהבתי, איך באמת תצבע את זה במחשב? זה נראה לי בעייתי קצת. אגב צור איתי קשר באי מייל!