אבא שלי ביקש ממני (היות ואני הצייר של המשפחה) לצייר לבר מצווה להזמנה את אח שלי ולקח לי איזה 12 פעמים בצבעים שונים ובצורות שונות בסופו של דבר הצלחתי אגב כשאמרתי שזה ישן זה בגללל שהשתפרתי המון מאז אפילו שזה היה השנה ואני רק בן 16...
שקובע ואני גם מסתייג בקשר לריאליסטיות של פיקאסו ועוד בטח הכי טוב מסוגו. אני לא מזלזל בפיקסו ולא ביכולת הציור שלו אבל הוא בטח לא הכי טוב מסוגו וגדולתו בעיניי היא לאו דווקא בציורים הריאליסטיים שלו. מה שאני רציתי לומר לך הוא היות ולצייר טוב ברמה ריאליסטית מאוד חייבים ללמוד ואפשר גם להוולד עם זה (אדם עם סופר כשרון) ואתה לא אחד שלמד או סיים לימודיו ברישום ריאליסטי והעבודה שלך יצאה יחסית טובה אבל בהחלט לא שלמה, הרי שסה"כ התרשמתי לטובה מיכולת הרישום שלך, עובדה המעידה על כשרון גדול שיכול להתפתח מאוד ותוכל אולי להפוך להיות לרשם ריאליסטי הטוב ביותר. שולי.
לראות את אח שלך, משום שהכנסת בציור המון שמחה, אתה אומר שיש לו תסמונת דאון, וזה ניכר בציור, אבל יחד עם זאת הוא ניראה ילד שמח בעולמו, מאושר. ואת הצחוק בעיניים הצלחת לדעתי להעביר בצולה נפלאה
צדקו אלה שאמרו שהתמונה אופטימית, גם אני קיבלתי את אותו הרושם וגם בי עלה הרצון לחייך אל העיניים החביבות בציור, גם התמונה שהעלית מעבירה ילד מקסים וחייכן. שמחה שהצטרפת אלינו.
רישום נחמד עשית, כדאי לך להמשיך לרשום עוד ועוד ולנסות כל מיני דרכים חדשות לרשום אתה תלמד ככה הרבה. גם לאחי יש תסמונת דאון וגם הוא חייכן כמו אחיך. מה שמצא חן בעיני ברישום שלך זה שהצלחת להעביר מאוד את ההרגשה שלו. כולם כאן כתבו שהוא נראה שמח וזה אומר שהצלחת להעביר את ההרגשה, את האווירה שלו. וזה אחלה. אז יש לך את היכולת להעביר רגש והבעה בציור וזה המון בעיני! ננה