ציור ישן שלי..

elior123

New member
ציור ישן שלי..

יש בו טעויות אבל הספקתי להשתפר הרבה מאז... בציור אגב זה אח שלי עם ´תסמונת דאון´ למי שמכיר... אבל בכלליות התמונה יצאה די טוב.

רובנס

New member
אליאור באיזה גיל ציירת את הרישום

הרישום נראה טוב ונראה שאתה אוהב את אחיך

elior123

New member
למען האמת זה היה השנה...

אבא שלי ביקש ממני (היות ואני הצייר של המשפחה) לצייר לבר מצווה להזמנה את אח שלי ולקח לי איזה 12 פעמים בצבעים שונים ובצורות שונות בסופו של דבר הצלחתי אגב כשאמרתי שזה ישן זה בגללל שהשתפרתי המון מאז אפילו שזה היה השנה ואני רק בן 16...

SC

New member
ברוך הבא אל הפורום

למרות שיש הרבה לשפר ולהתמקצע וביחס לגיל שלך הציור הוא טוב ויפה. אני מקווה שתבוא אלינו עוד הרבה, תשתתף בדיונים ותעלה עבודות. ושוב ברוך הבא
שולי

elior123

New member
זה לא הגיל אלא התרגיל...

לדוגמא תקח את פיקאסו שבגיל 15 היה כבר הצייר הראליסטי הכי טוב מסוגו.

SC

New member
כוונתי לא הייתה שהגיל הוא מה

שקובע ואני גם מסתייג בקשר לריאליסטיות של פיקאסו ועוד בטח הכי טוב מסוגו. אני לא מזלזל בפיקסו ולא ביכולת הציור שלו אבל הוא בטח לא הכי טוב מסוגו וגדולתו בעיניי היא לאו דווקא בציורים הריאליסטיים שלו. מה שאני רציתי לומר לך הוא היות ולצייר טוב ברמה ריאליסטית מאוד חייבים ללמוד ואפשר גם להוולד עם זה (אדם עם סופר כשרון) ואתה לא אחד שלמד או סיים לימודיו ברישום ריאליסטי והעבודה שלך יצאה יחסית טובה אבל בהחלט לא שלמה, הרי שסה"כ התרשמתי לטובה מיכולת הרישום שלך, עובדה המעידה על כשרון גדול שיכול להתפתח מאוד ותוכל אולי להפוך להיות לרשם ריאליסטי הטוב ביותר. שולי.

dorit_c

New member
אותי מענין

לראות את אח שלך, משום שהכנסת בציור המון שמחה, אתה אומר שיש לו תסמונת דאון, וזה ניכר בציור, אבל יחד עם זאת הוא ניראה ילד שמח בעולמו, מאושר. ואת הצחוק בעיניים הצלחת לדעתי להעביר בצולה נפלאה

elior123

New member
אם אתה חושב ככה אז...

הנה תמונה די עדכנית שלו רק שקצת קשה לראות...אבל תנסו להבין...

שלום וברוך הבא לפורומינו!../images/Emo140.gif

צדקו אלה שאמרו שהתמונה אופטימית, גם אני קיבלתי את אותו הרושם וגם בי עלה הרצון לחייך אל העיניים החביבות בציור, גם התמונה שהעלית מעבירה ילד מקסים וחייכן. שמחה שהצטרפת אלינו.

ננהננה

New member
היי אליאור

רישום נחמד עשית, כדאי לך להמשיך לרשום עוד ועוד ולנסות כל מיני דרכים חדשות לרשום אתה תלמד ככה הרבה. גם לאחי יש תסמונת דאון וגם הוא חייכן כמו אחיך. מה שמצא חן בעיני ברישום שלך זה שהצלחת להעביר מאוד את ההרגשה שלו. כולם כאן כתבו שהוא נראה שמח וזה אומר שהצלחת להעביר את ההרגשה, את האווירה שלו. וזה אחלה. אז יש לך את היכולת להעביר רגש והבעה בציור וזה המון בעיני! ננה

florence

New member
קשה שלא להעלות חיוך

כשמביטים ברישום. אחיך נראה ילד מאושר, והצלחת להעביר את שמחת החיים שלו בצורה יפה. תמונה מאוד אופטימית.

למעלה