ציור חדש

manic_subsidal

New member
הממממ

אני שמח שאמרת שהרוח היא העתק כי היא החלק הפחות מוצלח שבציור שלך לדעתי אולי הפוזה שלה.. בכל מקרה אני חושב שיש לך קווים מאוד יפים מה שמפריע לי בהם מאוד זה שהם מאוד מאוד מאוד רועדים כאילו צירת את זה מאוד לאט עם צבעת את זה בפוטושופ אני מציע לך לצבוע שכבה מעל לקווים ולהשתמש בלאייר מוד של overlay כדי שתוכל לצבוע יותר בדיוק ולא להשאיר חלקים שהם לא צבועים או צבועים מחוץ לקווים (אלא אם כן עשית את זה בכוונה אבל זה כבר משהו אחר) בכל מקרה עוד דבר אחד שאני רוצה להאיר זה שכדאי לך לנסות לשמור על אחידות בהצללה שלך.. בדרך כלל יש כיוון אור אחד מאוד ספציפי בציור וכשאתה מצליל ( את הפנים את הידיים , את החרב את הקבר) רצוי שתתמיד זה יעזור לך לךשמור על אחידות בציור ויאצים את המקום אור ( אם לדוגמה אתה רוצה ליצור תחושה שהרוח רפאים זוהרת ומאירה את האביר) בכל מקרה כשאתה מצליל תנסה להשתמש יותר מבצבע אחד כדי שזה יקנה יותר עומק לציור עם תסתכל מסביב בחדר שלך תראש ששום דבר מוצלל ( כמעט) לא בעל צבע אחד אלא מגוון צבעים שמתכההים (או מתבהרים תלוי איך אתה מסתכל על זה)

תודה על התגובה

בקשר לתוכנה אממ תאמת שאני לא משתמש בפוטושופ היא שעממה אותי כרגע אני משתמש בסקצ' בוק תוכנה ממש טובה לעט שלי... בקשר להצללה תודה אני ינסה בפעם הבאה (קצת קשה כל עניין הצביעה הזה...)

למעלה