ציור חדש
ח חוקרת פרטית New member 8/10/01 #2 לך צייר..... נכנסתי לציור הזה כי היתה לי הרגשה לפני שראיתי אותו שאני ממש יאהב אותו,,, ואכן כך. הרגשתי ממש שייכות לציור אהבתי את הציור... הייתי רוצה אותו אתה כישרוני וזה נפלא שיהיה לך יום מתוק ותמשיך לצייר כך.. חוקרת
לך צייר..... נכנסתי לציור הזה כי היתה לי הרגשה לפני שראיתי אותו שאני ממש יאהב אותו,,, ואכן כך. הרגשתי ממש שייכות לציור אהבתי את הציור... הייתי רוצה אותו אתה כישרוני וזה נפלא שיהיה לך יום מתוק ותמשיך לצייר כך.. חוקרת
צ צייר New member 8/10/01 #3 חוקרת יקרה תודה על הקומפלימנט, אני מממש מסמיק מאושר ממש תודה לך חג שמח, וערב מענג לך צייר
צ צייר New member 8/10/01 #5 תודה לך חרמנוש אני מודה לך מכל הלב, והנשמה, לכן אני נקרא צייר אומן ציור לילה מחרמן לך, עם הרבה זיונים תנוחות , ועוד דברים מענגים צייר
תודה לך חרמנוש אני מודה לך מכל הלב, והנשמה, לכן אני נקרא צייר אומן ציור לילה מחרמן לך, עם הרבה זיונים תנוחות , ועוד דברים מענגים צייר
ח חרמנוש New member 8/10/01 #6 תודה לך!!!אכן כן אבל איחרת את מועד הברחה על זיונים כי כבר היה לי לפני כמה זמן זה ממש נפלא!!! שלך החרמן המחורמן על כל הראש!!! ב שלי
תודה לך!!!אכן כן אבל איחרת את מועד הברחה על זיונים כי כבר היה לי לפני כמה זמן זה ממש נפלא!!! שלך החרמן המחורמן על כל הראש!!! ב שלי