ציור חדש

PANDORA9

New member
ציור חדש

מקוה שתאהבו את הציור הזה כיוון שלא הגבתם לציור הקודם.

קיימת בעיה גדולה מאוד באנטומיה

בעיקר בידיים. מכיוון שהעבודות שלך מבוססות על קומיקס, ממליץ לך לבדוק בכמה מהם שמצויירים "טוב" ו"נכון" (וכאלה הם רוב המיינסטרים) לגבי חיבורים, צורת האחיזה ושינויים בפרספקטיבה של היד. גם הים לא נראה טוב גם מבחינת הצורה והחומריות וגם מבחינת הצבעים והבחירה בקווים גסים כל כך. כדאי שתיהיה היררכיה כלשהי בין אלמנטים שונים בעבודה - חלקם צריכים להיות בולטים יותר וחלקם פחות. היררכיה אפשר כמובן ליצור ע"י גודל ומיקום, וגם ע"י צבעים בגוונים וקוים בעוביים שונים. ולתשומת לבך- שלחתי מסר לגבי עניין השרשורים

j i m m y

New member
אממ נראה לי ש

הבחירה בסגנון הציור, הקונטור והצביעה הוא כבר ענין של סגנון אישי

לאט דיברתי על בחירת הסגנון

אני חושב שהקווים שהוא יוצר נהדרים ומיוחדים. אני מדבר על בחירות שהוא עושה, או בעצם צריך לעשות, במסגרת העבודה.

PANDORA9

New member
תודה על הביקורות

זה עדיף מלא לקבל ביקורות בכלל. באשר לאנטומיה והגנון ציור....אני מצייר את הציורים האלה מהר מאוד בתוך כמה דקות בד"כ לכן לרוב אני לא עושה יותר מדיי תיקונים אני אוהב לזרום אם הקוים הראשוניים שיצרתי מבלי לשנות.

pipidi

New member
אז אולי צריך להתאמן על

צורת העבודה ה"אקספרסיבית" הזו כדי שהתוצאה תצא מרשימה יותר. או לחילופין להחליט לשבת קצת יותר זמן ולעשות בחירות.

manic_subsidal

New member
ציור

זה משהו שלוקח זמן ואם אתה מחליט ללכת איתו גם עד הסוף ולהמשיך אותו אז הוא לוקח בכללל המון זמן.... אני לא חושב שציור היה אי פעם " לזרום עם הקווים הראשונים" כשזה מגיע להצגת העבודה ולרמה הגבוהה יותר זה יכול לעובוד מצויין כתמונת בסיס והתחלה של עבודה. אם עכשיו תיקח את הזמן הזה ותתחיל ללטש, לשנות אנטומיה וכל שאר הדברים שאמרו פה נראה לי שהכל יישתפר אצלך ממש לטובה (אני לא אומר שאתה לא משקיע, אבל לפי מה שאתה אומר, אתה יכול להשיקע הרבה יותר וזה ייראה יותר טוב, אז למה לא? :) )

למעלה