ציור חדש

מתלהב

New member
מעניין... מה הטכניקה? נדמה לי, שהיא

רק לא נשית מספיק. משהו בשפתיים? כתפיים? העצמות שבבסיס הצוואר? אבל מה אני מבין בחייזריות?!

viduel5

New member
נכון, היא עדיין לא נשית מספיק

קודם היא היתה אפילו עוד פחות, אך טשטשתי את הגבולות התחתונים של הלחיים, ונראה לי שזה הספיק. מסתבר שלא... בנוגע לעצמות שבבסיס הצוואר, אני מעדיף להשאירן כך בשל תוספת החייזריות שהן מעניקות. אנסה לעשותה נשית יותר, ואם אצליח לשפר במידה משמעותית, אולי אשרשר את התוצאה (אם הדבר מקובל, ונדמה לי שלא כך הוא). הטכניקה - אם אני מבין את משמעות המושג - היא התווית צורה כללית (למשל של הפנים, הצוואר, וההרים) באמצעות כלי העקומות, וציור בתוכה באמצעות כלי ה-Dodge/Burn (עם תיקוני רוויה לאחר-מכן), בשילוב עם כלי המריחה, כלי הטשטוש והמברשת.

חמוד אבל

יש עוד כמה שכבות להוסיף על זה להגיע לרמת פרטים כמו שיש על הצואר (מסכנה, יש לה צואר של אישה מבוגרת) הרקע מושקע בהרבה פרטים, למה הדמות לא? והייתי מגדירה אותה כחייזר לא חייזרית. הפריים נראה כאילו צילמו אותו על רקע טיול שנתי : )

viduel5

New member
אילו פרטים למשל להוסיף?

אנסה לעשות את הדמות נקבית יותר, ואולי גם להגדיל את התאמת הרקע. ותודה על תגובתך החיובית והמאירה/מעירה
.

מיכאל ג

New member
חסר לי כאן מימד עומק

הציור נראה שטוח, כמו מין תבליט כזה. אין הרגשה שיש מרחק בין הרקע לדמות. הייתי מציע להוסיף יותר רמזים לעומק - יותר שכבות מאחורה, יציאה מפוקוס של הרקע, והצללה חזקה יותר של הדמות, עדיף מצד מסוים, משהו שיתן לציור מראה טבעי יותר, כי כרגע זה נראה כמו משהו שצולם עם פלאש. בנוסף, אם תיצור כמה שכבות ברקע, נסה לתת להן גוון הולך ומתחזק של צבע השמיים, כך שההרים ברקע יהיו כחלחלים, ואילו הדמות מקדימה יותר אדמדמה.

viduel5

New member
אנסה ליישם

את הגוון ההולך ומתחזק של צבע השמיים, אנסה ליצור באמצעות הקטנת האטימות עם ההתקדמות בעומק שכבות הרקע (האם לכך התכוונת?). ותודה על תגובתך המושקעת והמפורטת.

loveforevor

New member
הנה ממי..

ניסיתי לקצת לך בשלבים ולנשות את הדמות שלךאם זה מקובל מבחינתך לך עם זה.

viduel5

New member
תודה

אנסה ללמוד כיצד נישית אותה (בינתיים הבחנתי ב: קישות הגבות כלפי צידי הראש, הרחבת קצהו התחתון של האף, הצרת הסנטר ואיפור הריסים). בימים שחלפו מאז ששלחתי את הציור, ניסיתי לנשותו, והתוצאה מצורפת (כעת אנסה להמשיך לפיו את הדמות המנושה ששיפרת, או להפך).

למעלה