.ציור חדש.

FreeFeeling

New member
.ציור חדש. ../images/Emo8.gif

.על הציור. הייתה לי כותרת לציור ,אבל.... בגלל שקבלתי פעם הערות לגבי נתינת מהות לציור.... בפעם הזו לא הכתוב את הכותרת שלי אלה כול אחד ימצא בציור את הדרך שלו. (במשפט הזה היה רמז לכותרת שלי) יש לי הרבה מאוד הערות לגבי הביצוע אך באופן כללי אני מאוד מרוצה ממנו. (יש סיכוי גדול מאוד לשיפוצים!) כמו תמיד ,כול מי שמעוניין מוזמן להגיב. שלכם FreeFeeling

ווואוו זה יפיפה!

זה מיסטי שכזה.. לי זה נראה כמו שתי דלתות, מעברים לגן עדן וגיהנום או לטוב ולרע... אבל יש לי בעיה כי נראה שמכוונים איש שבא מכיוון הרע אל הטוב... אולי הוא "ישב" מספיק זמן כדי שהוא יסור לדרך הטובה.. אבל בכל זאת האנשים נראים קצת מאיימים. בכל מקרה זה באמת לא נראה כמו ציור סופי שלך, רובים מלוטשים ואכן חסר לו המגע הסופי. בהצלחה,

SC

New member
מ ד ה י ם מ ש ג ע

פצצה של ציור, כ"כ יפה ומרתק. ציור סוריאליסטי בהחלט לפי דעתי. אני רואה שם עולם זר ומוזר כזה, אולי איזושהיא תחנת ביניים שאנשים עוברים בה ומישהו מנסה להראות להם את הדרך הנכונה, או לא מנסה פשוט מראה להם את הדרך. המעבר הזה שהם אמורים לעבור בו, אם בכלל נראה כמו מראה ויש כמו איזה אל מלמעלה שמסתכל ומאיר את העולם הזה......יפה מאוד בן !!!!
יש גם בצד ימין למעלה מן כלב, סוס .... מה זה ? מה הבחור הימני מחזיק ביד ? כמו גביש כחול. אם הבנתי נכון את הציור הזה, היית קורא לו...העולם שלי או הדרך שלי בעולם הזה....אפשר לנחש מהיום ועד הודעה חדשה.... בציור הזה אתה הבמאי וכל הקרדיט לך בלבד. ציור משגע, מהמם. כל הכבוד בן !

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

שם מעניין בחרת לך..
אני מקווה שתבוא שוב ויהיה נחמד! אפרת

וואו בן! הושפעת מהסוריאליזם??

זה מקסים ונהדר, קצת שונה מהסגנון הקבוע לא? פשוט ללקק אצבעות - כרגיל בעבודות המטריפות שלך! נשיקות נ.ב. הבנתי שדיברת עם אורן...

FreeFeeling

New member
תגובות....... | חיבוק | | חיבוק |

פיגמליונית : אני מאוד אוהב את הגישה שלך ואת הדרך שאת רואה את הדברים !!! תודה תודה תודה | חיבוק | | חיבוק | SC: אתה ג ד ו ל !!! סמטה לב לפרטים והמסכנות שלך מאוד מאוד דומות למה שהאומן חשב. יה תותך אחד ! :) "יש גם בצד ימין למעלה מן כלב, סוס .... מה זה ?" :)))))) אכן כן ,גם לי זה לא מובן אבל אם אתה רוצה אני יכול להוסיף הנה תקריב של החיה המוזרה :) "מה הבחור הימני מחזיק ביד ? כמו גביש כחול.” פששש ! מה שחשבתה זה נכון. (להמרות שאולי לא יצא ביצועה טוב) "העולם שלי או הדרך שלי בעולם הזה...." אחלה ניסיון ! ואחלה משפט ! מהות הציור בגישה שלי: (אולי אבדתי כול פרופורציה בקשר לציור אבל זה מה שאני חושב....): בחברה שלנו הרוב קובעה ולכן אין משמעות להחלתה של האינדיבידואל ,וגם אם הוא רוצה ללכת בדרך הכרת ושהוא חושב שהנכונה עבורו אין לזה משמעות ואסור לו לעשות כן אלה חובה אליו ללכת אם החברה ולהיות כמו כולם נקודה.
אניצוחקאליכם: "מאיפה אתה מקבל רעיונות כאלה." אני לא יודע איך להסבר את זה.... זה פשוט בה. (לפעמים בכמויות) והרבה פעמים אני זורם עם העבודה ומוסיף דברים בגלל שפשוט אם מטעימים לקומפוזיציה ולאבירה. " אגב בן כמה אתה?" בן כמה אתה חושב ? :)
נוגעת, לא נוגעת: WOW ! תודה מקרב לב....
אפרת@הבית : "הושפעת מהסוריאליזם??ו" Hehe (איזו מילה !)
"נ.ב. הבנתי שדיברת עם אורן...” אכן כן בחור אחלה ! (אבל לא יצא כלום בנושה שלנו) וחבל... ...ושוב תודה לכולכם...

למעלה