ציור חדש - רגשות

*g99

New member
מאמוש שלי...

אתה יודע כמה אני אוהבת את הציור הזה????? אתה יודע כמה אני אוהבת אותך???????? מ ל א ! g99,הנקודה שלך...

צייר

New member
מתוקה שלי

אני אוהב אותך המון קשה לי לתאר כמה אני אוהב אותך, וחושק בך שלך צייר

*g99

New member
אני יודעת...

אני מרגישה....... ואתה יודע שגם אני .... g99,הנקודה שלך ...

וואו ..

הסתכלתי על הציור ונשארתי פעורת פה רגשות .. .וטוב שקראת לתמונה כך .. פשוט ציור נפלא ..

צייר

New member
פרח לב זהב

מה הרגשת ? ספרי לי בבקשה אני הרגשתי המון כאשר ציירתי את הציור הזה צייר

אז ככה ..

תקווה חדשה לחיים חדשים אופק שהוא בצבעים חיים נותן תחושה של זרימה .. של אנרגיה שגרומת לגוף להרגיש נפלא .. הצבעים שהשתמשת בהם הם די מענינים כי הם צבעים של שקיעה אדומה והם גם צבעים של זריחה קסומה .. בכל מקרה הם מסמלים התחלה של דבר חדש התחלה של יום או התחלה של הלילה .. האדמה מרוטשת .. וזה סימן ליובש .. לעצבות .. סימן שקרה פה משהו לא טוב .. אבל באופק יש תקווה רשת הצלילים שתלויה בכדור הראשון .. עם עוצמים עינים .. ומביטים לקראת טוב טוב בתמונה ... אפשר לראות בפנים דברים .. וזה מזכיר לי את הכדורים של השלג .. שהייתי קונה בפריז .. הכל מכוסה בלבן .. ואז שמנערים את הכדור . פתאום מתגלה .. איזה תמונה .. וזאת ההרגשה שלי כאן .. מקוה שאולי נגעתי בך .. ככה אני מרגישה .. זרימה אנרגיה חיובית תקווה אופק דברים טובים ..

צייר

New member
זה בסדר -פרח לב זהב

תבואי לפורום בלילה ותראי עוד ציור , ציור משגע מהמם צייר

אחד הציורים המדהימים ביותר שראיתי..

צייר יקר.... בתור אחת שחזרה לפני שבועיים מהלובר בפריז.... אין מה להשוות!! המשך כך

צייר

New member
פרח יקר

למה לא לקחת אותי איתך, להתעלס בלובר עם הציור, אני אוהב אומנות חיי אומנות , נושם אומנות שבוע טוב לך צייר שלא נסע ללובר

למעלה