ציור חדש ישן!!

sharki

New member
ציור חדש ישן!!../images/Emo6.gif

שאגב פורסם כבר בשני פורומים בתפוז, אבל אשמח לקבל דעה גם מחובבי האומנות למיניהם. (המורה לאומנות שלי אמר שהוא אהב את הקומפוזיציה. o_O
) בכל מקרה אם אתם שואלים למה דווקא זה אז אני מאוד אוהב סרטי מלחמה, וההשראה לציור באה מהסרט "להציל את טוראי ריאן
". מה אתם חושבים... ShArKi

SC

New member
ראשית אומר שבגדול הציור נראה

וואווווו, יפה וללא כל קשר לנושא. אהבתי את האופן בו התייחסת לקרוב רחוק במבנים למשל ואת האופן בו הצנעת את הפרטים ככל שהתרחקת, אולם לדעתי עלייך להשתפר עוד בנושא התלת מימד כדי שהציור יהיה מרשים יותר, כלומר ממש לחשוב, מה הכי קרוב אלי (יקבל את רוב תשומת הלב) ומה הלאה וכו´. העקבות של השרשרת חזקים באותה המידה הם כולם בעלי אותו הטון וזה לא יכול להיות. הייתי מחליש את הטון שלהם כי לדעתי הם גונבים קצת מההצגה, הייתי מכניס שם כמה בהירים ורפלקסים של אור בתוך הכהה. כלומר לעבוד יותר ולחדד את נושא תלת המימד. כך אני רואה זאת מנקודת מבטי וגם לומר שמוצא חן בעייני מה שעשית. שולי

SC

New member
תוספת קטנה

מוצא חן בעייני הפרטים הקטנים, ניכר שהשקעת ודבר נוסף הוא האופן בו מזגת את החתימה שלך ע"ג האבן כך שלא תורגש ולא תגזול מהציור תשומת לב לא ראויה. וטיפ אחרון חביב, עשית שלולית מים מדהימה, אם בא לך תוסיף את ההשתקפות של הגופה הנמצאת מעליה. יכול להיות שמדוב בשלולית דם, גם שם הייתי עושה השתקפות חלשה יותר ונותן כמה רפלקסים של אור. ציור יפה, אני מתבונן בו כבר כמה דקות בהנאה. שולי

sharki

New member
ואוו בשביל ביקורת בונה כזאת...

שווה לצייר! תודה רבה לך.

זה לא ציור- זה רישום

אבל בכל מקרה בגדול אהבתי, בקטן- יש עוד הרבה מה ללמוד על נפחיות וצורה, או וצל וכיצד נתפסת הצורה בחלל איך מבטאים מה מלפנים ומה מאחור...מכיוון שיש כישרון כדי מאוד לפתח...

אהבתי מאד

יופי של קומפוזיציה- באמת! האם החייל ההרוג הוא חייל נאצי? (יש לו על הזרוע את הסמל של צלב הקרס אם אני לא טועה) יופי של אנטומיה. גם לדעתי, כמו של שולי, העקבות של הטנק מושחרות יתר על המידה גונבות את ההצגה.... כל הכבוד, מצוין!

sharki

New member
אז ככה...

עשיתי ציור בכוונה עם סדר התרחשויות כדי שלא תשעמם ושיהיה ניתן להסתכל בה שוב ושוב ולגלות עוד דברים. אז מופיעה פלוגה מיחידה מובחרת כנראה.(היחידים ששרדו). והם לאחר קרב מתיש עם MachineGunner נאצי, שלפי הנראה מרחוק כבר קטל את מרבית עמיתיהם ליחידה. אז החברה´ האמיצים הביסו את האויב בסופו של דבר, בעוד כאשר טאנק סיור עבר על דרכם.

איור יפהפה אין ספק

אהבתי מאוד את ריבוי הפרטים ואת העבודה שיש "סצינה", סגנון הציור מזכיר מאוד אנימציה וזה נראה כמו חלק מסרט מצויר, דבר שדוקא הופך אותו לחביב בעיני. מה שכן הפריע לי זה העניין שהכל נראה מוקפא כאילו, כאילו ציירת מתוך תמונה בזמן שציפיתי שתהיה תחושה של תנועה, אולי גם של הבעת מתח בפני החיילים, חסרה לי התחושה שהנה - משהו עומד לקרות שם. אבל מעבר לכל זה זה פשוט איור יפהפה ואני מצטרפת להערכה של SC לגבי החתימה המשולבת באבן. אפרת

למעלה