ציור חדש בפלאש
מ מתלהב New member 15/1/05 #3 נהדר! אני רק חושב שהמיקרופון הולך קצת לאיבוד, אולי צריך קו מתאר לבן בכמה מקומות נוספים
S SCaToPHaG New member 16/1/05 #5 משובח אני הייתי מוותר על הקו מתאר,ושם את הדמות על רקע קצת יותר בהיר. והנפילה של השיער על הפרצוף לא אמינה; היא ישרה מדי והשיער נראה שטוח מדי. מה גם שהחשיפה של קצת מכל עין לא מעניינת מספיק.
משובח אני הייתי מוותר על הקו מתאר,ושם את הדמות על רקע קצת יותר בהיר. והנפילה של השיער על הפרצוף לא אמינה; היא ישרה מדי והשיער נראה שטוח מדי. מה גם שהחשיפה של קצת מכל עין לא מעניינת מספיק.
E e m i l y New member 16/1/05 #7 יהיה מעניין לרות גם את השני צבוע. איפה למדת? יש לי תחושה שנפגשנו פעם.
ל לירן רביב New member 16/1/05 #11 אהבתי את התירגום שלך מהסקיצה (שהראית לפני כמה הודעות) לפלאש. שמרת על איזשהי שפה שהייתה על הדף ובדרך כלל נעלמת במעבר לוקטורים הקרים.
אהבתי את התירגום שלך מהסקיצה (שהראית לפני כמה הודעות) לפלאש. שמרת על איזשהי שפה שהייתה על הדף ובדרך כלל נעלמת במעבר לוקטורים הקרים.
S Selenophobia New member 16/1/05 #12 וואי מעולה! אחלה צביעה יש לי רק דבר אחד לומר... לגבי המיקרופון, זה לא נראה ממש שהוא מחזיק אותו
T talshani9 New member 31/1/05 #15 אין מילים! לדעתי אתה צריך פשוט להדפיס את זה בכמויות על ג'ינסים ועל חולצות בתור הדפסים... מקסים!