ציורי קיר, מי יודע?

סימבה ק

New member
ציורי קיר, מי יודע?

היי. אני משפצת את החדר של הילד (לראשונה עובר לגור בחדר לבד...) והחלטנו לצבוע את הקירות בכחול שמים, ואת התקרה להשאיר בלבד (עננים...) אני מעוניינת אולי לצייר משהו על הקיר. יש לכן רעיונות לצביעה לבד (כלומר, ללא עזרת מומחה)? מישהי עשתה את זה פעם לבד? תודה

הירוקה

New member
את יכולה להשתמש בסנטנסילים

יש מקסימים שניתן לקנות בכל חנות של אמנות ותחביבים. אם יש לך ציור גדול, את יכולה לעתיק אותו עם עיפרון חלש (אם את טובה בהעתקה) ואז לצבוע, או להשתמש בנייר קופי צהוב (לא הכחולים הרגילים) ולהעתיק הציור לקיר, ואז לצבוע.. יש גם מדבקות מקסימות שנראות ממש כמו ציור, וגם מאוד ידידותיות= לא מורידות את הקיר איתן.. פסים תמיד קל, וזה גם נחמד כוכבים, צורות פשוטות. על איזה כיוון חשבת?

tunalover

New member
את יכולה למצוא תמונה שאת אוהבת

ועדיף מחוברת צביעה ולהגדיל אותה במכון לצילום לגודל הרצוי ואז להעתיק לקיר ולצבוע. דבר נוסף, יש מכשיר שמקרין שקפים על הקיר ואז מה שאת יכולה לעשות זה להקרין שקף של התמונה הרצויה ולהעתיק לקיר. ככה את יכולה להרחיק את המכונה עד שהשקף מקרין בגודל הרצוןי על הקיר. לגבי הצבע, כדאי מאוד לנסות ולבדוק אצל חברים/רות איך נראה החדר בצבע הזה כי לפעמים הכחול בדוגמא נראה בהיר וברגע שצובעים זה הופך להיות צעקני מידי. אני בכלל מציעה לקחת לבן ולהוסיף כחול עד הדרגה הרצויה.

chili3

New member
כן אני עושה את זה עכשיו, מציירת את

דמבו
הורדתי תמונה מהאינטרנט, הגדלתי אותה והדפסתי אותה בגדול. על מס' דפי A3 והדבקתי אותם ביחד. לקחתי נייר קופי (משרדי כמו של פעם) והצמדתי מאחורי התמונה. הצמדתי לקיר ועברתי על הציור עם עט. כך העברתי את הציור על הקיר. אגב, אפשר להקרין את הציור על הקיר עם ברקו או משהו ואז לעבור עליו בעיפרון. עכשיו אני עוברת על ציור עם צבעי אקריליק. משתדלת לעשות לפי התמונה המקורית. בהצלחה

למעלה