ציורי בליץ' שלי o.o

• פותח הנושא akane
  • פורסם בתאריך

yuval chan

New member
=_=

שולפת שינידור!איצ'יגו! אני בוחרת בך! מכת ברק, עכשיו!!!!!

SaijinKun

New member
יובל,זה לא דומה לי!

ולא אכפת לי שאני דוחף את המקור שלי! *מוציא את החולשה היחידה של יובל: 2 שקלים!* *זורק על יובל* בוהאהאהאה!!! *מוציא תות* *זורק אותו מהצוק* תפסי אותו אם את רוצה להצילו D<

yuval chan

New member
אה! אני לא מפחדת מ2 שקלים!!!!!!

*מוציאה שינידור* רוקיה!!!! אי בוחרת בך!!!!! תפסי את איצ'יגו!!!!!!*מוציאה שקל* *משמידה בעזרתו את ה2 שקל* ועכשיו, רוקיה!!!!! תהרגי את טל!!!!!!! *רוקיה רוצחת את טל* מוהאהאהאהאהאהא!!!!!

SaijinKun

New member
מאוחר מדי D:

היא הפכה אותי לשיניגאם לפני דקה וחצי! D:< *שולף שינידור* קון,אני בוחר בך! תקוף את יובל! קון,תפסיק לראות פורנו -__- עכשיו,כבה את הטלוויזיה... יופי! עכשיו קום ולך לתקוף את יובל -_-"

yuval chan

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

היא----- לא--------הפכה-------אותך------לשיניגם----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי תבין את זה?! היא לא רוצה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא רוצה אותי XP היא בחרה בי ככוהנת!!!!!!!!! כמנהיגת מועדון אוהבי הרוקיה, היא ניכנעה לי ביגלל הסגידה הגדולה שלי!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהאהא!!!!!!!!! ועכשיו, היא השיניגמית שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמות זונה!!!!!!!!!!! רוקיה! תציתי את קון!!!! *רוקיה שורפת את קון עם מצית* ועכשיו, תהרגי את טל!!!!!!!!!!!!!!!!!! *רוקיה מוציאהחרב ורוצחת את טל* *טל מת* אני מכריזה בכך כמנצחת!!!!!!!!!!!! *סוגדת לרוקיה על כך שעזרה לי * סוף סיפור!!!!!!!!!!!!! באקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוקיה אוהבת רק אותי ואת איצ'יגו!!!!!!!!! והיא מודה בכך!!!!!!!!!!! לךתחפשאתקאקיישלך><

SaijinKun

New member
באקה D:

את זאת שסוגדת כל פעם שהיא אומרת רוקיה *סוגד*? לא,זה אני D: ואת לכי תחפשי את קאקיי,לכי לגיהנום,באקה >:O ר-ו-ק-י-ה כ-ן ה-פ-כ-ה א-ו-ת-י ל-ש-י-נ-י-ג-א-ם כן היא כן,אז תתמודדי,באקה D: אני לא מת! רוקיה שלך היא סתם פלושי עם סוללה >:O ואיצ'י חבר שלי D: בוהאהאהא!!! *זורק עוד תות* *מוציא ל"רוקיה" את הסוללה* *גונב לך את כל השינידורים* D: תפסי את התות,רק את יכולה להציל אותו! P:

למעלה