ציורים....

מירי,

New member
ציורים....

בערך.... מתי אני אמורה להתחיל לשים לב על איך הוא מחזיק את הצבעים? אני מואד עירה לנושא האינדיוודואלי ובכלל שפיקסו לא יצא ממנו (הוא יותר מדי דומה לי), ובכל זאת....

לאה_מ

New member
אני שמתי לב לכך אצל עומר בסביבות

גיל 3-3.5. באותו זמן הגננת אמרה לי לעזוב אותו בשקט, ושלא כל הילדים אוהבים לצייר ולגזור. בגן טרום חובה (גיל 4+) הגננת כבר הציעה לי לפנות לאבחון.

מירי,

New member
האמת? הוא אוהב לצייר ..

ועוד יותר מזה לגזור, אבל שמתי לב שהוא מחזיק את הצבעים או המיכחול מוזר... ומהניסיון שלך, האם באמת לחכות עם האיבחון או זה הזמן? (בן 3.8)

לאה_מ

New member
אני לא בטוחה.

אני חושבת שזה גיל גבולי. אבל אם זה מטריד אותך, מה אכפת לך לקבוע פגישה במכון להתפתחות הילד בקופ"ח? בכל אופן, גם אם תחכי חצי שנה, לדעתי את לא גורמת שום נזק בכך.

דליה.ד

New member
אכן, גבולי, אבל שווה בדיקה

בקופת חולים כללית תקבלו אבחון בריפוי בעיסוק חינם עם הפניה מרופא משפחה...

כרמית מ.

New member
עפ"י פיזיותרפיסטית התפתחותית

שלא עובדת במקצועה, אבל עובדת כמטפלת מחליפה בגן של הילדים שלי (כמעט 3 עד כמעט 4). הגננת שאלה אותה, ונאמר שהיא יכולה להראות, אבל זה עדיין מוקדם בשביל ממש לתקן. יש ילדים שמוצאים את האחיזה הנכונה לבד, או מתוך התבוננות במבוגרים (בתי), יש כאלו שרק צריכים את ההנחיה והפניית תשומת הלב (וזו הסיבה שכדאי להראות) ויש כאלו שעוד לא מסוגלים לכך (אני לא בטוחה אם היכולת היא טכנית או משהו אחר) - וזה עדיין בסדר. בני (באותו גיל) עדיין לא אוחז נכון, וגם מחליף ידיים. אני בינתיים לא מתערבת, אפילו לא מראה לו (אין לי בעיה אם בגן יראו).

למעלה