ציורים בפיינט

ציורים בפיינט

דפדפתי פה (מעט מדי, מודה) וראיתי שיש אנשים הרבה יותר מוכשרים ממני בציור בפיינט, אבל זה מעולם לא מנע בעדי להפיץ את התועבה שלי. בנוסף אני משועממת ומשוגעת, כפי שהציורים האחרונים יכולים להעיד. הרי 2 ציורים שציירתי היום (יש עוד, אבל פחות מוצלחים או פחות מתאימים לי למצברוח עכשיו). אשמח לתגובות, זה לא מושלם, אבל אני מקווה שאני משתפרת.

cha ching

New member
דווקא השיער נורא שטוח...

הוא נראה כמו פלטה אחת..... אמנם תלת מימדית, אבל מונחת על הראש... והבעיה הגדולה ביותר בעיניים שלך, היא שאת עושה אותן על בסיס רקע שחור. אגב- בקשר לפרופורציית צורת הראש הכללית(ולא התוכן)- המצח קטן מדי.

אני חושבת שאת מתייחסת לציור השני

לא? כן, השיער די "גושי", ניסיתי לגרום לא להיות מעניין ויצא צורני משהו, זה לא מתיימר להיות ריאליסטי, אבל אשמח לראות דוגמאות לשיער שהוא "מעניין" אבל לא גושי, אני מקווה שזה בסדר. בקשר לעיניים, בד"כ אני עושה עיניים עם רקע סביר (ראי תמונה 1) פשוט ניסיתי ליצור אפקט (שוב, לא ריאליסטי בעליל) של "תכלת שחורה" (כמו בסיפור ה"רופא וגרושתו) האמת שזה 3 גוונים של כחול ממש כהה ברקע, והקווים הם 3 גוונים של תכלת, אבל זה לא יצא כ"כ מוצלח. והפרופורציות באמת בעייתיות (גם הסנטר טיפה קטן מדי), בעיקר בגלל המגבלות של המסך, קשה לאמוד מה קורה "מתחת"... אני מקווה שאת עוקבת.
בכל מקרה, תודה רבה עם הביקורת, תמיד טוב לקבל.

cha ching

New member
.........

ציור ב"צייר" לא מתיימר להיות ריאליסטי בד"כ...
מה שאת עשית, זה לקחת את השיער ועשית ממנו יחידה אחת.. שכחת ששיער בנוי ממליוני שערות דקות..... אני בעד צביעת שיער כמו מנגה.... זה יותר יעיל ומשכנע...

למעלה