ציוני עונות

ציוני עונות

בא לכם לתת ציונים למען הדורות הבאים כדי שידעו איזה עונות לחסוך ואיזה עונות חובה לצפיה?

עונה

עונה ראשונה-ציון 8 (שני הפרקים האחרונים ציון 10) עונה שניה- ציון 9.5 ממש נהנתי מכל פרק עונה שלישית- ציון 2 מה לעשות אני חושב זאת היתה עונה צפויה וגרועה ושוב מאוד מאוד צפויה. עונה רביעית ציון 6.5 התחלה לא משהו שמעט השתפרה בהמשך אבל הסוף אוי הסוף!! עונה חמישית(לא סיימתי לראות) ציון 8 יכול להיות שהיה מקבל קצת יותר אבל הפעם היו חורים בעלילה אז אני חותך בחצי נקודה. יתכן שהניקוד ישתנה לאחר הצפיה בפרקים הנותרים.

einat162

New member
מדרגת :

עונה ראשונה- 7.5 זה לא חוכמה לשפוט עונה ראשונה של כל תוכנית, כי אם אתה "נתפס" אז אתה נתפס..... אני אישית נורא אהבתי את הסיפור של האח והמקור של הדחף לרצוח. אני נותנת לה 7.5 כי עכשיו אני יכולה לדרג יביחס לדרגות המתח של העונות האחרות. אם היא היתה עומדת לבד הייתי נותנת 8. עונה שנייה- 7.5 כי המצוד אחרי דקסטר מתחיל. המתח בין דוקס לדקסטר היה מעולה ! לילה היתה מעצבנת, אומנם נחמד שדקסטר התחבר למישהי- אבל נורא ריחמתי על ריטה (למרות שאני לא סבלתי אותה גם). שתי נקודות וחצי יורדות מבחינתי על איטיות ואפקט לעיסת המסטיק. עונה שלישית- 8 את מערכת היחסים של דקסטר- מיגל פראדה אהבתי יותר מלילה - דקסטר. עונה רביעית- 9 ג'ון לית'גו היה מעולה !!!!!! ראיתי אותו בתפקידים שהם דרמטיים אבל בתור רוצח פסיכופט זו היתה הפעם הראשונה. מערכת היחסים של ארתור- דקסטר והכמיהה של דקסטר ללמוד היתה מאוד מעניינת - בסופו של דבר הסדרה במהותה היא על אנשים ולא על רוצח. עונה חמישית (אוטוטו פרק אחרון, בהנחה שלא יהרסו)- 10 ! לומן- דקסטר. אני חייבת להודות שאת לילה ממש לא אהבתי בגלל שהיא היתה רעה (אין לי תיאור טוב יותר) והוא בגד איתה בריטה, ואת מיגל פראדה אהבתי טיפה יותר כי לא היה סקס מעורב פה- ממש היה נחמד שדקסטר מצא חבר (שוב, הניסוח אווילי). לומן- אומנם רוצחת בפני עצמה אבל רחוקה מלהחשב "רעה" היא אפילו יותר אנושית מדקסטר (עד גיל 20 ומשהו היתה אדם נורמטיבי לכל דבר- אפילו במובן הקלאסי ממש "הבת של השכנים", היתה אמורה להתחתן עם החבר בבית שגדלה בו, למשל). הרשע(ים) התורני(ם) סבירים. חורים בעלילה? עד עכשיו לא ממש הפריע לי- בהחלט העונה שהכי השאירה אותי מתוחה ועם רצון לעוד בין פרק לפרק. מקווה שיסבירו את הכל מערכת היחסים בין אמילי לג'ורדן - כי רמזו על יותר מסיפור אונס ותסמונת שטוקהולם.

ציון 8 לעונה השלישית?

העונה היתה גרועה בטירוף. איך אפשר בכלל לטעון שהעונה השלישית היתה יותר טובה מהעונה השניה שהיתה ממש משובחת? חכי חכי אני שולח עלייך את דקסטר ואת אח שלו

einat162

New member
אם שניהם יבואו-בריאן (הזומבי) יפחיד אותי יותר

וכן, לדעתי עונה שלישית היתה יותר טובה מהעונה השנייה. נראה לי שבשנייה פשוט ריחמתי על ריטה כל הזמן - וזה הפריע לי שזה מפריע לי בכלל, כי לא אהבתי אותה כ"כ. זה גם הפך אותה עבורי לנמרחת יותר מידי (דקסטר בוגד בריטה עם לילה- כמו אופרת סבון).

o0Invisible0o

New member
כל הרעיון שכל אחד יביע את דעתו,לא? ../images/Emo8.gif

אני גם יותר אהבתי את העונה השלישית מהשנייה.
כי את ליילה ודוקס שנאתי ממש מההתחלה.. ועם מיגל היה יותר מעניין - דקסטר לא ידע איך לגשת אליו בכלל, לא יודעת. אהבתי.

Freemee

New member
אגיד בקצרה

עונה ראשונה - 8. הפרקים הראשונים היו קצת לא ברורים ולא התחברתי יותר מדי אבל מאמצע העונה זה הלך ונעשה מעולה. עונה שניה - 6. לא יודע אבל הסיפור של BAY HARBOR BUTCHER פשוט לא עשה לי את זה יותר מדי וזה היה קצת מצוץ אבל עדיין היו פרקים טובים בסה"כ. עונה שלישית - 6. מיגל פראדה היה דמות טובה אבל קצת נמאס לי ממנו בסוף ולא אהבתי את הקשר שלו עם דקסטר וחשבתי שהוא קצת מאולץ. עונה רביעית - 9. אחת העונות המשובחות! נהנתי מכל רגע והסיפור היה מעולה מהתחלה ועד הסוף, בניית המתח בצורה מטורפת, פשוט ענק. עונה חמישית - 9. גם העונה הזאת עשויה מעולה, הקשר של לומן ודקסטר גאוני, אני נהנה.

מוצארט

New member
אני אחכה בסבלנות לסוף העונה הזו

כדי לתת ציונים, כך שיהיה רפרנס נכון. לכו תדעו, אולי סוף העונה הזו תטרוף את כל הקלפים. לטוב - סיום עוד יותר מדהים מסיום העונה הקודמת, לרע - כזה גרוע שיראה כמו אחיו של מיגל פרדו המעצבן.

למעלה