ציוני גאה

דני400

New member
ציוני גאה

אני מקווה שהמפד"ל, לא נבהלת מכל ה"מאוכזבים הסדרתיים" מכך שהיא נכנסת לממשלה עם הליכוד ושינוי. המועצות הדתיות אינם הלכה למשה מסיני, ולא צריך להיות חילוני, כדי להבין מה הנזק ומה התועלת בהתנהלותן ( עיין ערך "רב מדריך לנישואין" ואכמ"ל). לא צריך להבהל מהזלזול של החרדים במפד"ל ש"הייתה פעם דתית". הם תמיד זלזלו בנו. שימשיכו גם מהאופוזיציה.

והגלגל מסתובב....

קחו זאת בחשבון... מחלקת - מי שרוצה להתאבד שורף קשרים וגשרים קיימים, ובונה אחרים מנייר...

עציון

New member
אני ממש ממש עצוב.....

בשביל ש"ס. עוד לא שילמו את החובות לבגיר. לא להנהלת יד אליהו. ש"ס התמימה, שהיתה בממשלה הצביעה על אוסלו. בתקופת היותה במשרד הפנים מחקו, אני חוזר, מחקו את סעיף הלאום. בתקופת היותה בממשלה היא אישרה קבורה אזרחית. בתקופתה החלה הפריחה של הקניונים, של בתי העסק הגדולים -בשבתות. חוזר שנית: ב-ש-ב-ת-ו-ת.... אני בוכה יחד עם הש"סניקים. אולי יגייסו את רובם לצה"ל? אולי בעיקבות כך ילדי ישרתו פחות במילואים? מי יודע.... אני מגיר רוק שאני רואה ש"סניק מסתכל בעיניים כלות על כל וולוו שעובר בכביש וזה לא שלו... אני מזיל דמעה(ספייר) עבור כל בעלי התפקידים העומדים לעוף ממשרותיהם.... אבל, אני גם יודע שהמפד"ל לא הולכת לחגוג. ינדו אותה. יחרימו אותה. כמיטב המסורת החרדית.... זהו דרכו של עולם. יום אחד אתה למעלה ו..הופס..אתה למטה. איך שגלגל מסתובב לו...

למעלה