ציוני בגרות

DafnOosh1

New member
מסתבר שטוב.

חוץ מהבעה, למרות שהציון הסופי מתקזז יפה, אז זה בסדר. אני חושבת שאם הייתי דוחפת את השם של היטלר לחיבור כמו בדרך כלל הייתי מקבלת ציון יותר ידידותי. איך הלך לך?

just orka

New member
חביבים ביותר../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

לא מתה על אנגלית, הייתי שמחה לשפר ב2-3 נקודות 91 או 92 סופי.. הופתעתי מחיבור O: ואזרחות שיחקתי אותה, בעיקרון ציונים טובים עד טובים-מאוד :)

Robin Sparkles

New member
בהבעה קיבלתי 86 שזה ממש מפתיע

ובסוציולוגיה קיבלתי 90! הייתי בהלם כי גם סיימתי את הבגרות אחרי פחות משעה.... וכל השאר בסדר. באנגלית הייתי רוצה לשפר קצת. והעיקר שבאזרחות יש לי ציון עובר חחח

FartherAway

New member
פינקתי אש.

100 סופי ב5 יח"ל ערבית, 100 (99, אבל אני מעגל) סופי ב5 יח"ל אומנות. 93 סופי ב4 יחידות מתמטיקה (94 סופי ב004 של י"ב), 89 סופי בספרות, 94 בחיבור, ו77 באזרחות, שזה סופר-יפה בהתחשב בזה שקיבלתי 55 במתכונת והוגשתי על 65, ובסוף הוצאתי 88 בבגרות. כיף לי!

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ככה וככה.

מתמטיקה- 100 סופי (3 יחידות רולז) תנ"ך1- 93 סופי תנ"ך2- 88 סופי! איזה כיף. ועם היחידה השלישית יוצא לי 92 סופי בתנ"ך! תושב"ע הדפוק: 1) דינים ומבוא- 74 סופי
וזה פי מליון יותר טוב ממה שחשבתי... בבחינה עצמה קיבלתי 58! אני חושבת שזה הציון הכי נמוך שקיבלתי בחיים במקצוע כלשהו בבגרות. 2) בעל פה- 92 3) אישות ומשפחה- 82 סופי לגמרי בתושב"ע (5 יחידות) קיבלתי 87. אני קצת מתבכיינת אבל זה הציון היחיד שנמוך מ90 אצלי בתעודת בגרות, והוא לגמרי דפק לי אותה! זה מבאס אותי לראות 90 + בהכל ופתאום ה8 הזה... אני פשוט מתעבת תושב"ע. אנגלית בעל פה- 97, בקיצור באנגלית קיבלתי סופית 95. אזרחות- 90 סופי. אני יצאתי כל כך מבסוטה מהבגרות, משוכנעת שקיבלתי בין 95-100, ועכשיו אני מגלה שציון הבחינה שלי הוא 79... תולדות האמנות- 97
אמנות סופי 97. זהו בעיקרון. חצי מבסוטה וחצי מאוכזבת מדברים מסויימים. הייתי צריכה לצפות לזה בתושב"ע... אבל 79 באזרחות?

mikmikonet

New member
ובגלל שכולכם עשיתם בא לי גם ../images/Emo13.gif

מועד ב = מתמטיקה (100)

Unaffected

New member
נחמד..

89 סופי ב5 יחידות ספרות,איזה מבאסת הנקודה הזאת
אבל סבבה.. 93 סופי באנגלית, טוב לדעת סוף סוף כמה קיבלתי בבע"פ אחרי 5 חודשים. אזרחות חשבתי שאני אקבל יותר בהתחשב בזה שהיה ממש קל.. 72 סופי,בקטנה. זהו,זה כל מה שעשיתי בקיץ הזה

dcohn

New member
ציפיתי מעצמי לקצת יותר...

ובמועד ב' שיפרתי את G ל90 מה שאומר
92 סופי בG. אני אהיה מגעילה להגיד שאני ממש לא מרוצה מהציונים שלי בספרות והבעה?

L i O r K u S h

New member
חחחחח גמאני ציפיתי יותר בספרות...

אבל עם הבלבול שלי בסיפורים(שאגב מעיד כמה אני חכמה יותר מאשר הציונים שלי) הוצאתי 43 בבחינה וסופי 70 חחחחח *קשורה לפה נורא*

dcohn

New member
יוווואווווו אני בשוק.

מועד חורף לא ממש בא בחשבון הא? איך שאר הציונים שלך מותק?

LadyFlame123

New member
נראלי זה אומר שאני חכמה בערך ../images/Emo3.gif

שמישהו יסביר לי על הבונוסים..

למעלה