ציוני בגרות!!

ציוני בגרות!!

אני בהלם נפלנו על בודקים זונות!!!!! לשון-78 מתמטיקה-78 היסטוריה-69!! אני בהלםםםם!!! נתנו לנו להעתיק איך 69 איך?! מד"ט-59!!! איךך יואוו תולדות האומנות- 72
יסודות העיצוב- 72
חשבתי שאני אכשל חח=] איך שלכם?!?! גם אתם נפלתם על בודקים חארות??

Ronushnush

New member
לא על בודקים חארות,

על חרא מענה טלפוני!!!!!!!!!!!! משרד החינוך מסנן אותי! בדוק!!!!!! לידי אח שלי מתקשר לבקש ת'סיסמא וענו לו ישר, ואני התקשרתי איזה אלף פעם לשני המספרים מאלף טלפונים ולא עונים לי!!!!!!!!!!!!!! כוסאמק כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ronushnush

New member
אוף הוד הם כיסחו בהיסטוריה את כולם ../images/Emo10.gif

אוףףף הייתה לי תחושה שאני הולכת מזה להפגין בהיסטוריההההההההההה ובסוף קיבלתי בלשון יותר מבהיסטוריה שזה ממש ממש מעצבןןן רציתי 70 75 וקיבלתי 87 וזה מעצבןןןןןןןןןן כי זה אומר שכל השנה היא סתם זיינה בציוניםםםםםםםםםםםם כי היה לי איזה ממוצע של 65 ולבגרות למדתי ב-דיוק חצי שעה
ובהיסטוריה 81 יואו איזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למדתי כמעט כל השבוע להיסטוריה איזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן כרגיל אח שלי קיבל הרבה יותר איזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מרגישה חרשנית איזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (עזבו אותי אני לפני מחזור
)

A t z a

New member
סחטיין על כולכם../images/Emo80.gif

סעמק המקצוע הכי קל בעולם נדפק בגלל שאלה אחת
80 בבגרות בספרות ו89 סופי בביוולגיה קיבלתי 100 בבגרותתתתתתתתתתת...99 סופי
בהיסטוריה 94 ו92 סופיייי ואממ אנגלית 97 סופי נכון לעכשיו

מאיה911

New member
דנע את חכמה וזה מעצבן!!!!../images/Emo6.gif

סתם כפרע.. כל הכבוד!! יש לך ציונים מעוליםםםםם

איזה סחטיין..החיים בזבל../images/Emo7.gif

ובואנה את גאונה טיליםםםםםם :O.....קבלי ח"ח!! כל הכבוד על הציונים!!!!

A t z a

New member
הוד שמעי../images/Emo80.gif

אין סיבה להכנס לדיכאון בגלל הציונים וזה... כל עוד הסופי הוא מעל נכשל-זה לא מעניין יותר
אם את פרפקציוניסטית אז תגישי ערעורים,תכלס אין לך מה להפסיד..וכנסי בהם בקטנות... גם אני פעם הייתי לוקחת מאוד מאוד קשה ציונים עכשיו זה לא מעניין אותי וירדתי כיתה במתמטיקה כי לא בא לי לבכות כל מבחן וזהוווווווווווווווו
לא לדאוגגגגגג,זה רק בצפר....

חחחח אבל זה תיסכוליישןןן

חרשתי יומם וליל להיסטוריההה..וגם עזבי את זה, נתנו לנו להעתיק וחברה שלי שהיא גאונה הכתיבה לי ת'תשובות וגם כל השכבה שלי קיבלה 60+ בהסטוריה ובמד"ט זה היה הכי קל בארץץץץץ וגם כולם קיבלו 50+...קיצר משו מסריח וברור שיהיו פה עירעורים
תודה אבל

למעלה