ציונים!

Dani my love

New member
ציונים!../images/Emo5.gif

אני ירדתי בציונים במלא מיקצועות ההורים שלי פשוט יהרגו אותי אמא!!!!

flowers girl

New member
אני..

גרועה בערבית ובכימיה, ביום שני עשיתי מבחן חוזר במשהו במתמטיקה ויצא לי שולטת (אין לנו ציונים) אבל היה לי מבחן אתמול והלך לי ממש ממש גרוע..

יערה13

New member
אני התלמידה הטובה...

ברצינות!!! רק בשני מקצועות אני לא מסתדרת אבל יש לי עובר+ באנגלית- 85 וזה אם אני לא עושה בונוס מיוחד שהמורה שלי נתנה לי: להכין מונולוג באנגלית ולהציג אותו לפני הכיתה... איזו מורה חמודהההה!!! היסטוריה- 90 של"ח- 96 ספורט- 90 צרפתית- 80 (שתלך לעזאזל אביטל!!!!!) ביולגיה- 100 (הקבצה ב', אבל עולה לא'...) והמורה הכי חמודה שיש!!! מצ'מצ'יקה- לא יודעת עדיין כי עשיתי מועד ב' אבל נראה לי נכשלתי אבל מקסימום יש לי עובר בתעודה... פיזיקה- למרות שנכשלתי במועד ב', המבחן הוא רק 30% מהציון אז יש לי 70+, אבל אני רוצה לעבור קבוצה לא' השנייה כי אני לא סובלת את המורה שלי, והמורה השנייה היא המורה הכי חמודה בעולם!!! קיבלתי אצלה 100 בביולוגיה בהקבצה ב'... תאטרון- 95 לשון והבעה- 90 מורשת- 95 ספרות- 85 וזהו נראה לי...

Dani my love

New member
אני גם תלמידה טובה

של 70+... באנגלית אני בא'... ובמטמטיקה בהעצה (שזה יותר גבוהה מא'...) וזה לא שווה שיש לך מאיות ... אבל בהקבצה ב'.... ההורים לי מתעצבנים כשאני מקבלת מתחת ל-90... בגלל זה אני מפחדת מהתעודות...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אני גם תלמידה טובה!

רק שאצלי זה לא מאיות, זה הכל "שולטת היטב"....
אוף - אני רוצה ציונים במספרים!!! זה הרבה יותר כיף.... זה לא שווה "שולטת היטב", כבר נמאס!!! "מאה" נשמע יותר מכובד. וחוץ מזה, ככה לא יחשבו שאני "אובר חנונה" (אני די כן, אבל חושבים את זה בצורה מופרזת בגלל הציונים! לאיילת יש יותר!.... >_<), כי לא יהיה לי מאה בהכל, יהיה לי בסביבות התשעים+. אוף - ציונים במספרים...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אבל אני כבר לא ביסודי!!!

למה אי אפשר לתת לנו מספרים - למה??? >_<

Dani my love

New member
ברור שאת לא ביסוד...

באמת מוזר שנותנים לכם ככה... טוב שיהיה.... אמא הכי גרוע יהיה אצלי בציונים של ההתנהגות..... פחח המורה שלי במורשת נתנה לי מכתב הבייתה וכל היה כתוב שם: ''ביתכם רק היו שוב על השולחן. אם היא לא תפסיק להתנהג בברבריות אני אשלח אותה הבייתה לכמה ימים, שתרקוד בבית על שולחנות....'' בקיצור אמא שלי צחקה שעה אחרי שקרא את המכתב.... אבל... מה אני אשמה שהמורה במורשת לא מלמדת ואנחנו משתגעים אצלה בשיעור? אני אשמה שהבנים הביאו גיטרה והתחשק לי לרקוד?

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif חחחח

אצלי זה שונה. אני מתאפקת במהלך כל הלימודים לא לרקוד, ואז אני מוציאה את הכל בדרך לחוג התעמלות קרקע שלי ובדרך חזרה....

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif הבדל משמעותי בין התעמלות קרקע..

לריקוד!!!! לרקוד זה.... לרקוד! והתעמלות קרקע זה כל העמידות ידיים/ראש/גשרים אחורה/קדימה/קפיצות ראש/ידיים/סלטות, וכו'.... חוץ מזה, אני היפראקטיבית....

Dani my love

New member
סבבישן

אבל דיברתי על אנרגיה כללי!!!! גם כשאת בהתאמלות קרקע את מוציאה אנרגייה וגם בדרך...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif אין לי בעיה עם זה....

אני היפראקטיבית....
כלומר, אני צריכה לשמור את כל האנרגיות שלי מההיפראקטיביות כשאני בשיעורים, אז אחר כך כל האנרגייה שנובאת מההיפראקטיביות מתבזבזת בדרך לשיעור, וכל האנרגייה של אנשים נורמלים מתבזבזת בשיעור עצמו....

BiGuy3000

New member
tu etudie francais aussi../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

חחחח, אני אקבל ממוצעים, ויהיו לי כמה טובים יותר (מעל 90). אני משער שהרוב ינועו בין 70 ל-90, בלי יותר מדי הפתעות. עוד לא נתנו לנו את התעודות, כי יש עיצומים בעיריה, וזה משפיע...
אז בינתיים אין.

יערה13

New member
oui

אבל המשפט שאמרת לגמריי לא נכון... חחחחחחחחחחחחח אני לומדת 3 שנים ותאמינו לי שאני לא יודעת להוציא מילה וחצי בצרפתית שהן נכונות!!! שנה שעברה בפסח, טסתי לפריז עם אמא שלי לשבוע, וניסיתי לדבר צרפתית, אבל אנשים לא הבינו אותי בעליל, וחלק מהם ברחו ממני בפחד (מה כבר אמרתי???)... אז בקיצר לא שווה ללמוד עם מורה מטומטמת שבכלל אמורה להיות מורה לערבית, וגם שם היא לא תוכל ללמד כי אין לה מספיק אייקיו ללמד אנשים! אז בגלל כל המחשבות שלי עליה קיבלתי 80... חחחחחחחחחחח טוטאליטאריות, מיי פרינדס, טוטאליטאריות...

BiGuy3000

New member
וואלה../images/Emo35.gif

אז המורה שלי מפגרת (טוב, היא לימדה אותי ככה...
). אבל היא באמת מפגרת
בכמויות
ו80 זה לא ציון רע בכלל...
אין לך סיבה להרגיש רע בגלל ציון כזה. חחחחחחח, אם את קיבלת 80 בצרפתית על המחשבות שלך עליה, אני אקבל 40 בהיסטוריה...
המורה שלי תפס את המחברת שלי, שעל הצד שלה יש קריקטורה שלו, והמווווון ציטוטים של דברים מפגרים שהוא אמר, והוא פשוט ישב באמצע השיעור וקרא אותם
רציתי לקבור את עצמי איפשהו...

יערה13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

80 זה ציון רע בשביל מישהי שאמא שלה סיימה את הקורס של צרפתית בהצטיינות ונוסעת כל שנה לפחות פעמיים לצרפת... חבל"ז מה עשיתי למורה הזו!!!!!!!!!! התלוננתי עליה למנהלת שנה שעברה, והשנה היא חזרה ובגדול... אבל היא לא יכולה להגיד לי כלום, כי אני משתדלת נורא להיות שקטה אצלה בשיעור, ויעאני מכינה שיעורים... היא כמעט נתנה לי ד' שנה שעברה בהתנהגות, אבל בגלל שכל שאר הציונים שלי היו א', אז היא לא יכלה לעשות את זה בלי שההנהלה תבדוק את זה ותאמינו שלי יש פרוטקציות...
אני שונאת אותה והיא שונאת אותי, כל מבחן, היא באה ומחטטת לי מתחת לשולחן בודקת אם שמתי פתק או הדבקתי אותו לכיסא ודברים כאלו... שנה שעברה, היה פתק אבל לא שלי- פשוט שכחו אותו שם, והיא כזה התחילה לחפש שחבל"ז לגביי ואז שהיא מצאה אותו היא הייתה כ"כ מאושרת מזה שאקבל שלילי, אבל בסוף מי שכתבה את הפתק באה אליה ואמרה שהיא שכחה אותו שם ושזה לא אשמתי כי הרי היא זו שהעבירה אותי מקום... בקשר למורה שלך, חפיף, אני עושה מלא כאלו... הייתי במגמת גרפיקה אז אני עושה כל מיני דברים מושקעים ותולה אותם בכיתה... הכנתי אחת על המורה שלי למצ'מצ'יקה ותליתי אותו והיא מ'זה התפקעה מצחוק, היא בן-אדם טוב שחבל"ז (שנה שלישית שאני לומדת איתה...)

LCA

New member
איזה כיף

שסיימתי עם בית ספר וציונים!!
אבל לא להרבה זמן כי אני מתכוונת להמשיך בלימודים גבוהים רק שעדיין לא החלטתי במה!

למעלה