ציונים נמוכים? אולי מרץ תטפל בזה?

kristal22

New member
ציונים נמוכים? אולי מרץ תטפל בזה?

במדינה שבה כל ילד(מילא, אבל מה תגידו על מבוגר) צופה בתכנית טיפשית ומרותק אליה רוב הזמן שהוא בבית, איך לא יהיו ציונים נמוכים. פלא ששרת החינוך לא יוצאת נגד שידור תכניות חסרות תכלית, המעקמות את החשיבה, ההבנה , וכל צורת האדם.... אני מדבר על התכנית האח הגדול ועוד... למי שלא הבין. שתבינו, אני אינני צופה בטלויזיה, הספיק לי פעם אחת לפני 3 חודשים להגיע לביתו של אחד מקרובי ולצפות באחד הפרקים הראשונים של התכנית כדי להגעל ולהבין מה יהיו ההשלכות. מאז, אע"פ שאינני צורך תקשורת גדול ואע"פ שאינני צופה בתכנית כאמור, אני מוקף כולי יום יום שעה שעה במושגים מהתכנית, אם כאשר אני הולך ברחוב ושומע חבורת נערים מדברת ואם כאשר אני במקרה פעם ב... פותח עיתון. חייב להופיע איזה מושג מלוכלך מהתכנית הזו. אם זה המצב אצל אדם "מנותק", אני לא יכול לתאר לעצמי מה קורה במוחם של ה-"מכורים". (רוב המדינה כנראה?) בישראל מוכרים לנו את הלוקשים שארצות אירופה כבר הספיקו מזמן לזנוח. מה שהשכילו לעשות באנגליה ובארצות מפותחות שרוב התכניות בפריים טיים (בהקבלה לישראל- ערוץ 2 וערוץ 10 משעה 20:00 עד 0:00) הן תכניות בעלות חשיבות מסויימת מבחינה אינטלקטואלית. זה לא אומר שהן משעממות- אלא את העניין והסקרנות והכיף מקבלים דווקא מנושאים "מדעיים" וכו'... מי שפחות צופה בערוץ 2 ויותר בערוץ BBC יבין טוב מאוד על מה אני מדבר. ערוץ 8 לא מספיק צריך ששיא ההנאה תגיע מדברים מועילים (דהיינו בערוץ המתיימר לספר את שיא ההנאה). ואז את התוצאות בוודאי ובוודאי שיראו כבר בלימודים אם לא לפני זה-- ברחוב.... בתקווה שכולם יתעוררו בקול רעש גדול ויגידו לא לארז טל

למעלה