שלום אמירה,
אני הולך לישון לכן אמעיט במילים. לידיעתך דיברתי היום עם שיי, ומשום מה שתיכם אומרות אותו הדבר, כאילו הכנתם טקסטים זהים. אני שמח לנתב את הכוחות שלי לארגונים ופעולות שעובדים. לצערי, עקב הפיקוח המינימלי שיש על המחוזיות, עירוניות, בית ספריות וכו', אצלי בבית ספר - אין בית ספר, ואין נציג. אצלי בעירונית - אין עירונית. ואצלני במחוז - יש את רן טיבי, שעם כל הכבוד, ואין הרבה כבוד, אני לא חושב שהוא ראוי לתפקיד "יו"ר מחוז", שכן הוא לא עשה כלום! אבל כלום לתפקיד, והוא גם לא נבחר אליו. ככה שאין לי אל מי לפנות, ועם שיי כבר דיברתי. אני יכול להגיד לך שלא בחרתי בדרך הזו סתם, אני באתי עם השקפות על המועצות לכאן ולכאן, גם מחבריי שהיו בארצית ובשלוחות השונות, וגם מהפעילות של המחוזית אצלנו, ההתנהלות הייתה נוראית, ולא ראיתי טעם להשקיע כוחות, אנרגיה, וזמן בארגון שלא פועל. אני מצטער להגיד לך, אבל כשבאתי לפגישת מחוז היה ג'ונגל ולא פגישה, כמו כן החלטות לא מתבצעות ושום דבר לא מתקדם. גם כל עוד אנשים חסרי ישע ורצון לפעול, כמו אדוני יו"ר המחוז, נמצאים שם - לא יקרא כלום. אני רוצה לשמוע מה דעתך על העניין, העובדה שיש כל כך הרבה חוסר תקינות בארגונים הנ"ל.