ציונים למורים

ציונים למורים

היום התפרסמה כתבה ב"ידיעות אחרונות" על יוזמה של מועצת התלמידים הארצית. הנושא הוא "ציונים למורים"- משוב על ידי התלמידים מצור קישור לכתבה זהה בוואלה. מה דעתכם?

על הנייר רעיון טוב.

שהמורים יקבלו גם ביקורת. הבעיה היא לגרום למורים להשאר אובייקטיביים, ולא "להתנקם" במורים.

wizibusy

New member
רעיון נחמד אך בעייתי מכמה סיבות.

1. הוא לא גובש בצורה רצינית, אין שום מסמכים על העניין. 2.הוא לא עבר במועצה הארצית, עוד לפני שהוא עבר את אישור המליאה הוא פורסם - זה לא תקין. 3.בוא נראה אם זה יצא לפועל, במקרה ותהיה פנייה לארגון התלמידים בנושא נשקול השתתפות בדבר.

דוקא ההפך

אז ככה... הוא כן מגובש. יש מסמכים בנושא- לדוגמא זה שנשלח לבתי הספר המשתתפים בניסוי זה יפה שאתה מתעדכן בפורום של מועצת התלמידים והנוער הארצית, תקרא לעומק את הדברים... הנושא אושר במזכירות ולכן הוא לא חייב לעבור אישור מליאה... ולמה מי מת שתהיה פניה לארגון. הגיע הזמן שתבין- אתם NO BODYזה שיש לכם אחלה אגו זה יפה. זה שנכנסתם לוי-נט זה אחלה. אבל המועצה הארצית היא הגוף הלגיטימי הארצי היחידי לייצוג דעת התלמידים!! אז תחזיר את הזנב שלך לבין הרגליים- גם ככה יש שם מלא מקום. ותחליט או שאתה עוזר למועצות ובכך לנוער ולתלמידים, או שאתה ממשיך להיות חרא!!

תראי.

גם אני לא בעד אירגון התלמידים כגוף המתחרה במידה מסויימת במועצת התלמידים הארצית, אך בין זה ללהגיד ש"המועצה הארצית היא הגוף הלגיטימי הארצי היחידי לייצוג דעת התלמידים" הדרך היא ארוכה. את מוכנה בבקשה להסביר לי מדוע רק למועצת התלמידים הארצית יש לגיטימציה את הדברים האלו? כי אולי יש משהו שאני לא יודע....

תשובה =)

אז ככה.... למה מועצת התלמידים היא הגוף הליגיטימי היחיד?! כי היא בנויה על מועצות מחוזיות, והן בנויות על מועצות עירונית והן בנויות על הבית ספריות. ככה שבדרך זו היצוגיות היא הכי לגיטימית. מה עוד שבכל מיני אמנות ומסמכים כמו האמנה עם משטרת ישראל, כמו האמנה עם השלטון המקומי, כמו האמנה עם כנסת ישראל, כמו תקנון העל של מועצות התלמידים שגם ת"א טענו להשתמש בו... כל אלו מקנים את את הסמכות והליגיטימיות למועצה כגוף המייצג הרשימית. במקרה רבים זה מגרעתה הגדולה ביותר, באחרים היתרון שלה, משרד החינוך מקבל את המועצה כגוף המייצג הרשמי. והוא די חשוב בנושא. בנוסף, המועצה, סלח לי, לא כמו חברי הארגון, שומרת על האובייקטיביות שלה, ועל הרלוונטיות שלה דרך הנקיון הפוליטי- דבר שהארגון לא עשה היום בהפגנה. אי אפשר לטעון לייצג תלמידים שאתה חבר נוער פוליטי.

wizibusy

New member
דמגוגיה זולה.

אני עייף, שכן במקום לדבר ולהכפיש כמוך, היום עשיתי רבות. לכן אגיב בקצרה. לבני נוער, כמו לכל אדם במדינת ישראל, יש זכות להיות שותף לכל ארגון פוליטי ו-א-פוליטי, ההפגנה שאורגנה היום הייתה א-פוליטית לחלוטין, האנשים שהביאו את הפוליטיות היו אנשי העירייה, הפקידים, אשר ארגנו סטודנטים, חברי "שלום עכשיו",ו"רעות סדקא" ואנשים בוגרים +מספר בני נוער(על מנת להראות רלבנטים), הם האנשים היחידים שבאו עם הזדהות פוליטית, עם שלטים פוליטיים("שלום עכשיו") וללא רלבנטיות. לפחות אצלנו היו תלמידים נטו, תלמידים. ההתנהגות המחפירה של נציגכם, העירייה, גרמה בדיעבד לפציעתו של ח"כ יגאל יאסינוב, לטעמי זה רק מראה של הברבריות שלכם.

wizibusy

New member
ילדה שפלה,

אמירה, עד עכשיו התנהגתי כראוי, לא גידפתי ולא קיללתי, ובאם פגעתי - התנצלתי. ההתנהגות הפוגענית והאלימה שאת מציגה מחפירה ומכפישה, ""ממשיך להיות חרא","תחזיר את הזב שלך לבין הרגליים - גם ככה יש שם מלא מקום". מה הדיבורים הללו? |דגש|זה רק מראה על הרמה הירודה שלך אני, חזרתי אחרי סופ"ש ארוך בו פעלתי למען הארגון ולמען תלמידי ת"א-יפו, כמו כן גם חברים מהארגון וממועצת תלמידים ת"א-יפו. וחמודה שלי, אם אנחנו NOBody, (וד"א כל הכבוד! בלי שגיאות כתיב! כנראה שמערכת החינוך עובדת ובועטת, מוציאה בני נוער איכותיים שכמותך), אז הייתי מצפה שלא היה לרמתך לכתוב ו\או להגיב בפורום שהוא של No Body שכמותנו, שכן אם את כותבת כאן, כנראה שאנחנו משהו, וכנראה שאנחנו משהו שמפחיד אותך ואת חבורת העצלנים, החברים שלך במועצה.

ים ים ים

אני אמשיך לכתוב כאן- כל עוד אני רואה בכם תקווה. למה תקווה - כי אם בני נוער שרוצים לעשות. אכפת לכם. אבל במקום להפנות את הארגיות למקומות נכונים אתם סתם מתלהמים, וסתם נושכים. ומידי פעפ אני מקווה שאני מקליקה לכם משהו. בתור אחת שבמועצות. הייתי רוצה גם לראות אותך בתוכן- כי אני חושבת שיש לך מה לתת. רק חבל שאגן נפוח לא נותן לזה לצאת החוצה.... אתה יכול להשיג הרבה יותר אם לא תפעל תחת המעטה של ה"ארגון" ובטח כל עוד לא תפעל עם שינוי. שאתה בתור נער נבון מבין- שפוליטיקה זה לא יצוגי. אבל רק פגיעות והעלבות נכנסות לך לראש. ורק ירידות מזיזות לך. ואני באמת חושבת שיהיה עדיף לכולם אם תקום ותגיד- יופי עשיתי מה שעשיתי, עזרתי ועכשיו אני אדבר עם שי, או עם יו"ר העירונית שלך או עם היו"ר המחוזית שלך ואני אנתב את זה נכון. ומשום ושכחת- הרבה יותר קל לי לכתוב באנגלית, שכן רק השנה חזרתי לישראל! אז אל תן נקודות זכות למערכת החינוך כאשר לא מגיע לה..... ואני רק מנסה להעיר אותך. אבל בגלל שאני מתחילה להרגיש כמו מדריכת יוגה אני אסיים כאן! חבל שאתה עושה ככה את הדברים- יש לך כוחות טובים- והמועצה היייצה יודעת לנתב ולהשתמש בכך טוב. למען התלמידים ובני הנוער. ( גם אתה יודע שזה הרבה יותר טוב לרזומה שכתוב מועצת התלמידים הארצית...וזה די עוזר אח"כ בחיים...) לילה טוב

wizibusy

New member
שלום אמירה,

אני הולך לישון לכן אמעיט במילים. לידיעתך דיברתי היום עם שיי, ומשום מה שתיכם אומרות אותו הדבר, כאילו הכנתם טקסטים זהים. אני שמח לנתב את הכוחות שלי לארגונים ופעולות שעובדים. לצערי, עקב הפיקוח המינימלי שיש על המחוזיות, עירוניות, בית ספריות וכו', אצלי בבית ספר - אין בית ספר, ואין נציג. אצלי בעירונית - אין עירונית. ואצלני במחוז - יש את רן טיבי, שעם כל הכבוד, ואין הרבה כבוד, אני לא חושב שהוא ראוי לתפקיד "יו"ר מחוז", שכן הוא לא עשה כלום! אבל כלום לתפקיד, והוא גם לא נבחר אליו. ככה שאין לי אל מי לפנות, ועם שיי כבר דיברתי. אני יכול להגיד לך שלא בחרתי בדרך הזו סתם, אני באתי עם השקפות על המועצות לכאן ולכאן, גם מחבריי שהיו בארצית ובשלוחות השונות, וגם מהפעילות של המחוזית אצלנו, ההתנהלות הייתה נוראית, ולא ראיתי טעם להשקיע כוחות, אנרגיה, וזמן בארגון שלא פועל. אני מצטער להגיד לך, אבל כשבאתי לפגישת מחוז היה ג'ונגל ולא פגישה, כמו כן החלטות לא מתבצעות ושום דבר לא מתקדם. גם כל עוד אנשים חסרי ישע ורצון לפעול, כמו אדוני יו"ר המחוז, נמצאים שם - לא יקרא כלום. אני רוצה לשמוע מה דעתך על העניין, העובדה שיש כל כך הרבה חוסר תקינות בארגונים הנ"ל.

למעלה