ציון לשבח!

ציון לשבח!

פה תשרשרו סוס שהיה מדהים השבוע את הסוס שלדעתכם מגיע לו ציון לשבח!!!

רוזן...

לדעתי רוזן ולא רק בגלל שאני אוהבת אותו אלא בגלל שיש לו לב מוזהב! אוקיי אז היינו בטיול ואני רכבתי על רוזן שם! ורוזן שובב לאלללה בטיולים ועשינן איזה תרגיל קשה כי היה חלק ובוצי ומאובן הכל אז בקיצור הוא היה הכי טוב הוא רץ אבל לאט כדי לא להתחלק וכדי שאני לא יעוף ממנו וגם שהייתי על הצד וכמעט נפלתי הוא עצר הרים רגל וסובב את הראש לצד שכמעט נפלתי ממנו והרים אותי חזרה לאוכף כדי להיות יציבה אחרי הטיול הוא קיבל: סוכרייה, גזר, נשיקה וחיבוק גדול גדול!!!

מיסי שלי!

צריכה פרס פוליצר על התנהגות למופת השבוע מיסי כרגע די בשלבי אילוף היתנהגות כי משהו נדפק לה בראש והשבוע היא הייתה פשוט מדהימה בייחוד אתמול פשוט פשוט אין לי מילים!

סוס-חסין-המים-שלי

ואין אחד כזה

קליירי../images/Emo28.gif

בגלל שהיא פשוט נשמה! ועובדת כל כך טוב!!!!!! בזמן האחרון אני רוכבת עליה הרבה. היא נקבת הנואבר(מיובאת) לבנה/אפור, סוסת דרסז מדהימה!!

angel457

New member
אוסטין כאילו דה!!! כי......../images/Emo99.gif

|היום רכבתי עליה (יום שני) היא הייתה מה זה מתוווקה!!! גיליתי שכאשר היא בהליכה ואומרים לה טרוווט היא עוברת לטרוט ואז אם אומרים לה קאאאנטר אז היא עוברת לקאנטר וככה בכל המקצבים... איזה נשממממה!!!! אבל זה לא כל כך פשוט לעשות את זה... חוץ מזה היא הייתה 10 בקפיצות!!! עשיתי איתה מסלול של 3 מכשולים שאחד מהם היה אוקסר מטר!! והיא עברה את זה כמו פנתרה!!! איזוו פשושית!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עליייה....

Sweet SuGaR

New member
אחרי הנפילה אתמול ממנה.....

אני אוהבת אותה! חמודה ביותר! אבל חמה מאוד! אני אוהבת להזיז סוסים למרות ששמרתי אותה בצורה מעולה... אפילו עם סול שהוא חם עם המון שטויות הרגשתי בטוחה... כי לפני הקפיצה של ה120 הייתי צריכה להזיז אותו..... אוסטין לא מרגישה את הרגל וטסה כבר

shaililo

New member
אני חייבת לשאול...

מה זאת אומרת שכשהיא בהליכה ואומרים לה טרוט היא עוברת לטרוט? זה לא מה שהיא אמורה לעשות גם ככה? כאילו אם את אומרת לסוס לעבור לקאנטר מן הסתם הוא יעבור לא?

angel457

New member
לא אני מתכוונת.. ש....

את לא מסמנת לה שום דבר עם הידיים או לוחצת עם הרגליים.. את אומרת לה קאאאאנטר (לאט כזה...) ואז היא מתחילה קאנטר.... נגיד את רוצה לעבוד לטרוט מהליכה את אומרת לה טרווווט (לאט כמובן) ואז היא עוברת לטרוט.. ואז את צריכה להגיד לה מדי פעם טרוט, טרוט, טרוט, טרוט וככל שתגידי לה את זה יותר מהר היא תעשה טרוט יותר מהר.. ואם תעשי את זה יותר לאט היא תעשה טרוט איטי יותר... לא כל סוס יודע את זה.. היא הייתה סוסה פרטית יכול להיות שהיא הייתה קטנה יותר אילפו אותה לעשות את זה... אם תעשי לה לונ´ג עם המעברים בקולות.. זה מאוד טוב...

מייסי מאולפת ככה

קא נטר והיא בקאנטר טיייירוט והיא בטרוט היי walk והיא בהליכה והיא לגמרי מקשיבה לזה היא אוטומטית!

angel457

New member
כן לזה התכוונתי.. איזה......

כייף זה פשוט להגיד לסוס את הקצב שאתה רוצה... חחחחחח...

shaililo

New member
אצלנו...

יש כמה סוסים שיודעים את זה... אז מי שמתחיל לרכב רוכב עליהם...

אנחנו

מנסים להגיע למצב שכל סוס ידע את זה. בעקרון אנחנו משתמשים הרבה הקול... טאורה מגיב לזה ...בערך.. אבל נגיד ברקסים מקנטר עם דיזל וקלייר בעיקר, אתה בקנטר לא משנה איזה קצב עושה קול מסוים עזר ברגל/יד והוא על המקום תוך צעד!

אממממ

אצלנו אתה יכול להגיד גם פל פל והסוס (סוס בית ספר מיומן) יכול להבין את זה. זה מסתמך על קצב המילה. את האמת לא הרבה סוסים יגיבו רק לזה, סוסים חיביים דחיפה קטנה
.

shaililo

New member
גם אצלנו משתמשים המון בקול...

עם כל הסוסים... רובם מגיבים לזה...

למעלה