סמיילית מאוושרת
New member
ציון ברוך- גם מדהים וגם לארג'../images/Emo9.gif../images/Emo130.gif
חחחח יווווווווווווו אני פשוט הייתי בהלם איזה מדהים הוא!! אתמול הייתי עם חברה שלי בחנות שהיא עובדת בעזריאלי ומי נכנס לשם????
כן כן--> ציון ברוך המדהים!!!! בקיצור הור קנה ג'נס מעלף!!!!!! וברמודה לים (נראלי
) ואז הוא ניגש לקופה ומשלם... חברה שלי אמרו לו את המחיר והוא שם 200 ש"ח יותר ממה שצריך... חברה שלי התפדחה לקרוא ולהחזיר לו אותם עודף ואת יי שלחה אליו????? אותייייייייי
אז הלכתי אליו ואמרתי לו "ציון מאמי זה העודף שלך אתה שחכת אותו".. אז הוא הסתכל עלי צח ואמר "איזה חמודה את... זה לא עודף אני השארתי אותם טיפ למוכרת.."אני כזה הייתי בהלם.. אז אמרתי לו "ואיי איזה נשמה!!" חחח ואז סתם אני צחקתי איתו ואמרתי לו "מה קורה חווה.... חותמתתתתתתתת.." וסיפרתי לו על האודישנים ששחו לי לתוכנית שלהם... והוא כזה התלהב "מה את אומרת.. את נראה לי יש לך פוטנציאל להיות אצלנו.. " חח כולי כמעט התעלפתי שםםםםםםםם
יוווווווווו איזה קטעים איזה חמוד דיברתי איתו כאילו שאנחנו מכירים .... ואז הוא בדיוק היה צריך ללכת אז הוא אמר לי "ביי מתוקה אני חייב לעוף".. והלך.. חזרתי מעולפת עם ה200 ש"ח לחברה שלי ואז קיבלתי ממנה מכות חחחחח שאני הלכתי במקומה חחחחחחח
יווו ציון כזה מדהיםםםםםםםםם אוףףףףףף הכח היה ממש ממש מהררררר
רוצה שובבבבבבבב
חחחח יווווווווווווו אני פשוט הייתי בהלם איזה מדהים הוא!! אתמול הייתי עם חברה שלי בחנות שהיא עובדת בעזריאלי ומי נכנס לשם????