ציון באנגלית רציתי לדעת אם הציון ב-5 יחידות כולל את הבגרות בעל פה
A ayakov New member 15/7/03 #3 ממש לא! הציון באינטרנט הוא רק ציון הבחינה ללא ציון המגן וללא הבחינה בע"פ שמהווה 20% משכלול ציון הבחינה עם ציון המגן
ממש לא! הציון באינטרנט הוא רק ציון הבחינה ללא ציון המגן וללא הבחינה בע"פ שמהווה 20% משכלול ציון הבחינה עם ציון המגן
צ צביקה ו New member 15/7/03 #4 ממש כן! הציון שמופיע באינטרנט כבר כולל את הבעל-פה. בטוח. אם אתה לא מאמין, תחכה לתעודת בגרות ותראה שעשו לך ממוצע בין הציון הזה למגן.
ממש כן! הציון שמופיע באינטרנט כבר כולל את הבעל-פה. בטוח. אם אתה לא מאמין, תחכה לתעודת בגרות ותראה שעשו לך ממוצע בין הציון הזה למגן.
M morethanwords New member 15/7/03 #5 הציון באינטרנט הוא ציון הבחינה בלבד בלי המגן(ציון שנתי) ובלי ציון הבחינה בעל פה
מ מיצי007 New member 15/7/03 #6 הציון בבחינה בעל פה היא לא 20% בשום פנים ואופן מהציון. היא 4 נקודות מכל המאה,והציון באינטרנט הוא ללא השכלול.
הציון בבחינה בעל פה היא לא 20% בשום פנים ואופן מהציון. היא 4 נקודות מכל המאה,והציון באינטרנט הוא ללא השכלול.
A ayakov New member 15/7/03 #7 איך?? את רוצה להגיד לי שאם יש לי 0 בבגרות בע"פ אז בסופי יהיה לי 96 ?!?!