הי פרוסט
ברוכה הבאה רק למען שאר הנוכחים כשפרוסט אומרת DND היא בעצם מתכוונת D&D או Dungeons & Dragons והאמת שבכלל התכוונת לשאול ציוד למשחקי תפקידים נכון? (כל זה היה כי טעית באיות שמי

טוב, אני מתנצלת בפני חברי הפורום האחרים על הודעה אישית למדי. יחד עם זאת העניין בהחלט קרוב לליבי ואני רוצה לעשות לו outing לכן בחרתי כן לפרט תשובה כאן. ובכן, מלבד דרור - נציג חברת אוליב בארצנו ממנו אפשר לקנות ישירות (ופרטים אליו אפשר לקבל קצת יותר באינטימיות מבפורום, רחמים על התאומות שלו..), אני ממליצה בחום לקנות דברים בכנסים. יש שם מחירים טובים ואת מה שרוב הקהל רוצה ואוהב. ובכל זאת? טוב, נו, יש את
פאלדין ישראל. אני גיליתי שאין להם אפפם שום דבר שאני רוצה (אבל אני כידוע לא מתעניינת במה שכולם..). אחרון אני יכולה להמליץ פשוט לחפש. יש אינסוף חומר חינמי (וחוקי) ברשת. קישה נ.ב. (כן, אני יודעת שזה בסתירה לאחרון - מה תעשו לי?) אני לא יודעת אם את או מי מהקוראים יודע שמתאגן לו R ענק לפסח על בסיס שר הטבעות עם קבוצות העולים (הידועות אצלנו בכינוי הגס "הרוסים"). כל מי שראה בליל סילבסטר היה סרט עליהם בערוץ הראשון. בכל אופן, היום פגשנו אותם (אני וחלק מ"הבנות" שתצטרכי להגן עליהן בקרוב) וזה נראה ונשמע מפחיד לוגיסטית ומדהים ומגניב מעשית. את באה? מישהם אחרים רוצים לדעת יותר?