ציוד תרמילאים

• פותח הנושא gadys
  • פורסם בתאריך

gadys

New member
ציוד תרמילאים

אהלן אני רוצה לחסוך בעלות הציוד ולכן אני מתלבט אם לקנות בארץ או בארגנטינה. מישהו קנה שם ציוד ? מכיר אתר טוב להשוות מחירים ? איפה ניתן למצוא בארץ ציוד מושמש ? תודה

sela v

New member
ציוד משומש בארץ

דיסקסנו זאת רבות בזמן האחרון. אז תסתכל קצת אחורה. באופן כללי החנות היחידה שאני מכיר שמוכרת ציוד משומש היא "לכל הרוחות", ויש את חנות העודפים של למטייל (פרטים במאמר על חנויות לציוד). אתה מוזמן גם לשים הודעה בלוח ההודעות של הפורום, שאתה מחפש ציוד, ויש את לוח הציוד באתר המצורף.

Yo-man

New member
בצ'ילה יש ציוד די זול

של חברת Doite. היא נחשבת לחברה טובה אבל אני לא יודע אם זה יוצא הפרש ששווה לחכות לו.

begk

New member
ארגנטינה

אני מצרף לך לינק לחנות שם. אין שם מחירים אבל צור איתם קשר בדוא"ל. בנוסף מחירים שקיבלתי מהמשפחה שם מדברים על שק"ש -7 קומפורט, 1.4 ק"ג ב 210 ש"ח. אומנם זו תוצרת מקומית אבל מחנאות זה ספורט די נפוץ שם (הם קוראים להם"אלפיניסטים") אז אם זה מספיק טוב להם ניראה לי ששוה לבדוק אותם. אוהלים (נגד גשם, פחות מ 3 ק"ג, זוגיים) - 300-450 ש"ח , בנזינניה של coleman ב 450 ש"ח. מהארץ ניראה לי שכדאי לצאת עם תיק ונעליים בכל מיקרה. בדוק ביד שנייה בלוח הישיר ובלוח של start.co.il , באילת באזימוט (אם יוצא לך להיות שם)ובמבצעים שיש באתרים של לפידות ולמטייל - יש לפעמים דברים ממש טובים.

ששש

New member
ציוד, כדאי בארץ

אני לא יודע על איזה ציוד אתה מדבר אך את הציוד הבסיסי לפחות מומלץ מאוד לקנות בארץ (הכוונה לציוד בסיסי: לנעליים תרמיל ואולי גם שק"ש) בארץ יש לך הרבה חברות מובילות, אחריות ומתן שירות בארץ ואולי הכי חשוב ... הסברים בעברית וקנייה כחול לבן
.) בנוסף אתה צריך באמת להבין בציוד כדי לדעת בחו"ל מה לחפש ולהבחין במה איכותי ומה לא. כל החיפוש ומדידות זה דבר שלוקח זמן חבל לעשות את זה בלחץ וחבל לבזבז על זמן יקר בחו"ל. ולסיום אל תשכח שרצוי מאוד להשתמש בנעליים חדשות זמן מה לפני הטיול חבל לחטוף שלפוחיות או סתם כאבים בגלל נעל חדשה נכון? מקווה שעזרתי. (סלע, אני "ש" )

למעלה