ציוד צניחה

• פותח הנושא GOOS1
  • פורסם בתאריך

GOOS1

New member
ציוד צניחה../images/Emo13.gif

שלום, אני חושב על האפשרות להכנס לתחום הצניחה החופשית. רציתי לדעת האם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר הנותן מחירי ציוד או אפילו לתת לי סדר גודל של מחירי ציוד צניחה (מצנח, מד גובה וכו'). אני שואל את זה כדי לקבל מדד על העלויות הנדרשות לכניסה לתחום. תודה לכל מי שיעזור.

Icarus Canopies

New member
יקר, אבל כדאי!!!

כמו כל דבר בחיים, שלוקחים אותו ברצינות ורוצים לפתח כתחביב מרכזי בחיים, העלויות גבוהות, אך כדאי לזכור שהכסף וההוצאות הן לא רק על הציוד או הטיסה, אלא על החוויה (שאין לה תחרות), החבר'ה שבתחום וכדומה. טווחי המחירים שונים ומגוונים, בעיקר עקב התלות במה שקשור לציוד חדש מול ציוד יד שניה. ישנם דילרים של הציוד בשני המועדונים, skykef והבונים. בנוסף לכך ישנה חנות למוצרים נלווים לבחור בשם יניר. את הפרטים שלו תוכל לקבל ב- skykef. כמובן שישנם אתרי אינטרנט רבים (יפורטו בלינקים למטה). צריך לזכור שאם תזמין מהאינטרנט, תוסיף עלויות מע"מ ומשלוח, כך שהרבה פעמים יוצא מחיר די דומה אם תקנה בארץ. אתה מוזמן ליצור איתי קשר ב- 225007-051, במידה ויש לך שאלות יותר קונקרטיות. בהצלחה ומקווה שניפגש באוויר!!! UV

GOOS1

New member
קודם כל תודה

אז כמו בכותרת קודם כל תודה רבה. אין ספק שאנשים נחמדים יש בספורט הזה. רציתי רק לדעת האם יש לך בכל זאת הערכה למחירי ציוד לפני שאני מתחיל לברר. מחיר מצנח? ואיך הנושא עובד, האם זה מצנח אישי חובה או...? מחיר מד גובה? ומה עוד? אשמח לקבל תשובה ואולי באמת ניפגש בקרוב. יום טוב

ikd

New member
אז בקצרה

ריג חדש מלא (רתמה, תיק, חופה ראשית, רזרבי, ומכשיר פתיחה אוטומטי) לפחות 4500$, כל רכיב בודד עולה קצת יותר מ 1000$ (רתמה ותיק - ביחד). מד גובה בערך כ-150$ קסדה כ- 200$ גוגלס כ- 20$ כלומר הציוד ההכרחי המלא (חדש) עולה כ- 5000$ (לפחות), ציוד נוסף שתצטרך עד מהרה: דייטר כ 200$, חליפה RW, FreeFly כל אחת לפחות 300$. בדרך כלל יותר זול לקנות בחו"ל ולהביא לארץ (אבל !!!! רק כאשר אתה יודע ממי אתה קונה ונעזר במישהו מבין מאוד !!! מכאן). שוק המשומשים מאפשר לך למצוא ציוד יד שניה קצת יותר זול. שווה.... עניין של השקפה, אבל אחרי צניחת סולו לא נראה לי שיהיה לך ספק :) ... לקבל מדד של מחירים אתה יכול לבדוק ב-: http://www.square1.com http://www.paragear.com וכשזה יהיה רלוונטי תקנה רק דרך המועדונים בארץ (אלא אם כן אתה מה Risk-Takers, ומי מאיתנו לא ?! )

OhadNir

New member
אבל!

לא חייבים לרוץ לקנות ציוד עם הכניסה לספורט. כל מועדון ישכיר לך את כל הציוד תמורת יחסי מין, סליחה, כמה שקלים נוספים (100+)... תתחיל לקנות ציוד כשאתה רואה שכמות הצניחות מצדיקה. בהצלחה.

למעלה