ציוד סנובורד

יוני1985CV

New member
ציוד סנובורד

יש מאחורי כבר שבועיים בחול ועוד איזה יום בחרמון , והחלטתי לקנות ציוד. מתי לקנות ? תחילת חורף ? סוף חורף ? או בכלל בקיץ ? איך אני יכול לדעת איזה ביינד מתאים לי ואיזה קרש אני רוצה ומה הכיוון שלי ? רך/קשה וכו' ? אני לא ממש רוצה לקנות משהו ולגלות שהוא לא מתאים.... לקנות יד שנייה או חדש איפה אפשר לשכור סנובורדים ליום אחד חוץ מהחרמון ?

ציוד

בעקרון כדאי לקנות בסוף עונה ואפילו בקיץ אז המחירים הכי זולים אבל ההיצע קטן משמעותית. חנות מקצועית תדע להמליץ לךמה מתאים לך גם מבחינת רמת הציוד וגם מבחינת התקציב. נעליים וביינד לדעתי אינם קשורים לרמת הגלישה אלא לתקציב וככל שאלה יהיו טובים יותר הם יהיו נוחים יותר ויתפקדו היטב שנים רבות. קרש אתה לא צריך להשתגע אבל אם חדש אז רק רוקר זה עולם אחר לגמרי ויקל עליך מאד בהתקדמות בגלישה-קרש טוב 2012 רוקר בשבילך לא צריך לעלות יותר מ1200-1600 שח. אפשר להשכיר באוף פיסט ציוד ליום אחד בחרמון. בהצלחה

davesh

New member
המלצה שלי ...

תשקיע עכשיו בנעליים טובות, קסדה ואם יש קצת כסף גם בביינד טוב. כל אלה יישרתו אותך שנים. בורד לעומת זאת תקנה בורד חדש (לא משומש אלא אם כן אתה מוצא משהו כמעט חדש במחיר טוב), אבל משנתון של 2-3 שנים אחורה. אתה עדיין לא ברמה שאתה יכול לנצל או להרגיש בהבדל בין בורד יקר וחדיש לבורד קצת יותר מיושן טכנולוגית. המלצה שלי היא לא לשלם יותר מ-1500 ש"ח על בורד וביינד (אני קניתי בסוף עונה בורד-ביינד ותיק לבורד ב-1000 ש"ח). תתחרע על הבורד 3-4 עונות ואז תשאיר את הביינד ותקנה בורד קצת יותר יקר שיקדם אותך בגלישה. תזכור שרוב הישראלים גולשים כולה 6 ימים בשנה, ואולי עוד יום-יומיים בחרמון אז לא צריך להתפרע ולקנות את הטופ שבטופ.

OnBoard

New member
ציוד

מסכים עם קודמי: תשקיע בנעליים שיהיו לך נוחות - הכי חשוב. לאחר מכן - ביינדז טובות. בורד - תקנה בתקציב שנשאר לך. אותו אתה תחליף ראשון. ואם אתה כבר שואל מתי - עכשיו זה הזמן - יש קופונים 50% על כל החנות ב BUY2: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Offer/950c0137-5571-4f5e-b304-d3450a3ba35b?Preview=YES אתה יכול למצוא יופי של סט (בורד + ביינדז) בפחות מ 1500 ש"ח.

למעלה