ציוד נלווה

מרקר

New member
ציוד נלווה

אני מצטייד ב:
קסדה
קופסא
כיסויי ניילון לקטנוע
ביטוח
מעיל
כפפות
שרשרת
חדשים. האם תוכלו להמליץ מאיזו תוצרת לקנות כל דבר תוך דגש על בטיחות בייחוד בנושא הקסדה , המעיל והכפפות.
ביטוח , לא הבנתי למה חברות הביטוח אינן מבטחות קטנועים?
הקופסא על הסבל מיועדת לקטנוע 250 קימקו
כיסוי לקטנוע כדי לשמור על הקטנוע מחתולים ומושב יבש מגשם.

xfwind

New member
ציין מאיזה אזור אתה

ביטוח תוכל לעשות אצל "רמי ביטוחים". הם בסדר. לדעתי אתה לא צריך יותר מחובה + צד ג'. כפוף לכישורים שלך, אופי וכמות הנסועה ואזורי החניה.
את הרשימה תוכל לרכוש בנפרד (תפריד ציוד מלבוש) בחנות מומלצת באזור מגוריך. אפשר לעשות סקר. יש פה כמה חנויות מומלצות.
אם זה קטנוע חדש - בדוק מה אתה מקבל מהסוכן שמוכר לך את הקטנוע - משהו ברמת הכיסוי זה מקובל.
לגבי קסדות היו פה ובפורום 8 הרבה דיונים. בשורה התחתונה - מה שיש לו תקן, ויושב לך טוב על הראש. רצוי עם חנות/יבואן שיחליפו אם יש תקלה/קלקול.

מרקר

New member
תגובה

אני מאזור תל אביב. איזו חנות מומלצת באזור לאבזרים?
&nbsp
הסוכן עופר אבניר מחזיק אצלו אבזרים אבל המחירים שם נראים לי יקרים.
כדאי להסתכן ולהזמין אבזרים דרך האינטרנט?

xfwind

New member
עופר אבניר הוא לא סוכן. הוא היבואן.

אישית הייתי מעדיף לרכוש אצל מישהו מומלץ שהוא גם סוכנות של היבואן וגם מוסך. כך יהיה לו אינטרס לשמר אותך כלקוח ולפתור מול היבואן בעיה אם יש. אלה בדרך כלל מצ'פרים את הרוכשים בכל מיני הטבות בשווי של 100-500 ש"ח.
&nbsp
לא מכיר את ת"א - מקווה שירשמו פה המלצות.
בעיקרון יש המלצות על "כלבוטקס", "ברוש" (לבוש, כיכר רבין), "רשף-טק" (יבנה משהו, לבוש), ועוד הרבה סוכנויות/חנויות באזור המשולש שוקן/סלמה/צלנוב.
&nbsp
"פרפר" אאל"ט - הם סוכנים של עופר אבניר. בדוק אצלם אם הזמנת הקטנוע תניב לך יתרון כלשהו.

פרארי1

New member
כלבוטקס נמצאים בתוך סוכנות פרפר הרחוב שוקן

מה שנקרא, שתי ציפורים במכה.
כלבוטקס חנות מצויינת, עם מגוון של ציוד, שרות מעולה ומחירים סבירים, כולל מבצעים ממש שווים מדי פעם.
כמו שנאמר לפני, ייתכן שבפרפר תקבל תנאים טובים יותר מאשר אצל היבואן עצמו.

ch561

New member
לא בטוח שחייבים לקנות הכל בחנות אחת.

למשל כיסוי לקטנוע אני קונה רק בברוש. אין כיסוי שמחזיק מעמד כמו הכיסוי שלהם.
כל פעם שקניתי כיסוי במקום אחר סתם קיללתי את הרגע : [URL]http://www.brosh.com/Default.asp?LangId=1[/URL]

עוד חנות טובה בת"א היא מוטורייב. שירות מעולה ומחירים טובים:
[URL]http://www.motorave.co.il/[/URL]

תשווה מחירים ותקנה איפה שהכי טוב לך.

למעלה