ציוד ל HP850

• פותח הנושא yaez
  • פורסם בתאריך

yaez

New member
ציוד ל HP850

שלום לכולם ראשית מגיע לי מזל טוב, היום קיבלתי את ה HP850 שלמראית עין נראת מצלמה מצויינת. ואלו שאלותיי : 1. מה עיקר החסרון של המצלמה הזאת ? 2. איפה בארץ (אתר אינטרנט) אפשר לראות ציוד נלווה כמו - פילטרים, תחנת עגינה , כרטיסי זכרון וכו'? 3. אני טס לארה"ב עוד 4 ימים האם שווה לרכוש שם את הזכרון וכו'? המצלמה יותר זולה פה בארץ. 4. האם אפשר להטעינה עם כבל DC ?< 5. לא סופק לי כבל חשמל... הגיוני ? 6. אם אפשר לקבל כתובת של אתר שעושה השוואות בחו"ל תודה מראש

תשובות

1.חיסרון - שאוטומטית,ועוד כמה מיגבלות בגלל האופטיקה.חשוב למצלם בעל נסיון מי שרק מתחיל בתחום אולי בכלל לא ירגיש במיגבלות. 2.www.camera.co.il 3.כן. 4.לא.צריך סוללות נטענות ומטען נפרד. 5.לא מסופק עם אף מצלמה - רוכשים אותו בנפרד ובנוסף-עקרוני בגדולות יותר או כשצופים בתמונות המורצות ע"ג מסך הטלויזיה (כבל וידיאו כן היית אמור לקבל) 6.יש כמה אתרים ב>קישורים>דיגיטליים. שניים מהם:www.dpreview.com www.steves-digicams.com למחירים: www.mysimon.com

גדיש

New member
שוב, לא מדויק

לא נכון לגבי סעיף 4. ניתן לרכוש תחנת עגינה ולהטעין את הסוללות בתוך המצלמה, וניתן לחבר חיבור DC ישירות למצלמה ולהטעין את הסוללות. יש לי תחנת עגינה וכשאני רוצה רק להטעין את הסוללות אני מחבר את החוט ישירות למצלמה ומטעין. ביי

למעלה