ציוד למתחילים...

theshnets

New member
ציוד למתחילים...

אני מעונין לקנות את הציוד הבסיסי אך ככמעט מרחף טירון יש לי מספר קושיות: 1. מה הציוד הבסיסי שכדאי לקנות (אני מעונין, בעתיד, לעשות קורס טרמיקות)? 2. מה כדאי לקנות חדש ומה משומש? 3. איך בוחרים מצנח? מזה DHV,DUVL,AFNOR/CEN? 4. מה ההבדלים (או יתרונות וחסרונות) של PRIMA ו- FIESTA של APCO וכן EFFECT ו- JAZZ של PRO-DESIGN ניצן

harlev

New member
../images/Emo23.gifהכוונה נכונה!

שלום ניצן! אני מבין את מצבך וגם את שאלותיך. זה לא יהיה רציני וגם לא אמיתי להחליט בהתכתבות על גבי הפורום, זה כמו לז... בדיזינגוף. כל אחד יאמר את אני מאמין שלו וזה יהיה אחלה אייטם לויכוח ואתה לא תוכל להגיע להחלטה נכונה. לכן אני מזמין אותך לפגישה על כוס קפה על הים. למה על הים?? מכיוון שמשרדי מועדון עגור נמצאים במקום פסטורלי ויפה על הים. אז אם תרצה אתה מוזמן. בברכה ארנון הר לב עגור-5067467-03 6580144-03 791079-058 AGUR.CCC.CO.IL [email protected]

theshnets

New member
אני לא כלכך מבין למה אף אחד לא עונה

ארנון, דבר ראשון תודה על התגובה ועל ההזמנה. אבל אני לא חושב שהשאלות שלי לא היו רציניות, להיפך! ואני בהחלט שואל את חברי הפורום לדעתם. אחרי הבנת המושגים וקצת קריאה באינטרנט (אשמח לקישורים מעניינים) אני מניח שאוכל לתמרן בין חוות הדעת השונות.... ואם לא שאלתי את השאלות הנכונות אז אשמח מאוד לדעת מנסיונכם. תודה מראש, ניצן

ArieJ

New member
ניצן שלום

ניצן אנסה להמשיל לך משל. האם בקניית רכב מישהו היה מצדד ביצרן רכב כזה או אחר, לדוגמה רכב אירופאי או אמריקאי לעומת רכב יפני? ואיזה רכב יפני עדיף לצורך המשל, המאזדה או הסובארו? ואיזה דגם? ואיזה שנה? ואיזה נפח מנוע? נו? אתה יורד לסוף דעתי? נכון שבארץ היצע הציוד והחופות הוא קצת קטן יותר לעומת המשל, אך עדיין, גם בפורומים שלנו היו ניסיונות להשוות בין חופות ויצרנים ולא היה שום טעם בדברי הלל לחופה זו או אחרת. תשמע מהמומחים, סע מערבה לכוון הים, או לכל מקום אחר שיכול לנדב לך מידע. בהצלחה רבה, אריה

אולי תפסיק להיתיסר

עשה שימוש בעיצה גש לאחד מבתי הספר (או לשניהם) וקבל תשובות לכול שאלותיך לא סתם לא דנים בסוגיות אילו מעל לדפי הפורום קדימה גש לטךפון ותאם פגישות

למעלה