ציוד למעונות

ציוד למעונות

האם וותיקי המעונות יכולים להמליץ על רשימת ציוד מומלצת לדיירי המעונות (תנור, כלים.....??????)

wiz

New member
K-300, מלכודות עכברים... ../images/Emo129.gif

b i s c u i t

New member
קיבלת מעונות? יפה!

מה צריך, מה צריך, מה צריך?... ובכן: כלי מיטה(לא לשכוח כרית)+כיסוי, כלי רחצה, מגבות מטבח (יענו לנגב ידיים אחרי שטיפת כלים) - חשוב!!! נוזל כלים, חלוק רחצה, מגבת, תנור (לחימום אוכל, תנור חימום ממש לא צריך), כלים (כדי לאכול - מומלץ
), פותחן, פותחן, פותחן, ואם לא אמרתי אז פותחן, קפה, שוקו, סוכר, מלח, תה, ודומיהם, חומרי ניקוי (כדאי מאוד
), אוכל (אוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכלאוכל), מתקן לכלים (יענו כזה לצלחות ולסכו"ם), קומקום, שמן (לטיגון), סיר - מחבת - קערה (כל אחד מהם נחוץ), קורנפלקס - דרך נחמדה להתחיל את הבוקר
ועוד דברים נחמדים שאני וחברה שלי הבאנו: לוח שנה, מצלמה, תמונות ישנות, דברים להעביר את הזמן בסבבה (קלפים למשל). מקווה שלא שכחתי כלום, שיהיה לך בהצלחה במעונות החדשים!

eitan007

New member
פשש.. שמש, אתה יודע מה לעשות עם זה.

רק חבל שאני נשאר בבית ולא אזדקק לכל זה.

shikuz

New member
מחשב?

אנשים בכלל מחזיקים מחשבים (נייחים, מסורבלים וענקיים כאלה) במעונות, או שמסתמכים על הגישה לחוות בלבד? אני לא זוכר אם זה נראה לי אפשרי בכלל (מטעמי מחסור בחלל) להחזיק שלושה כאלה (או אפילו אחד) בכל חדר. (איזה כיף לסטודנטים בפקולטה למדמ"ח... כל פעם הלב נחמץ כאשר מביטים בבניין המהמם הזה.)

b i s c u i t

New member
אמממ....

לא כתבתי מחשב... נראה לי שלא כתבתי מחשב... אבל מה שכן, זה שדווקא כן היה לנו מחשב בחדר. ישן כזה, ובלי אינטרנט, אבל עם סופר מריו!!!!!!!!!
ובקשר לסטודנטים של מדמ"ח - יש´ך בעיות?!! סתאם לא, צחוקים, מה שכן באמת יש לנו יתרון - החווה שלנו פתוחה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע, SO...

shikuz

New member
אכן, לא כתבת ../images/Emo13.gif

השאלה באה לבדוק האם נהוג להחזיק מחשבים בחדרי המעונות או לא. המחשב אצלכם בחדר נועד גם לעבודה עליו, או רק לסופר-מריו & co.?

תביאי אטמי אוזניים

למקרה ששותפתך הרעשנית לא תאפשר לך, רחמנא ליצלן, ללמוד! |dweeb|

פלטרון

New member
ממליץ בחום

אמנם מעולם לא לנתי במעונות. עם זאת, היו לי זוג שכנים צעירים ( בבית הוריי ) שנהגו לחזור כל יום ב-17:00 מהעבודה שלהם , ולהשמיע מוזיקה , על חשבונם , לכל השכנים ... יאדה יאדה יאדה למדתי חודש שלם עם אטמי אוזניים. יש את הכתומים המעאפנים , ויש את הצהובים שעשויים מספוג כזה. ממליץ על אלו בחום
נ.ב. זה לא היה כל-כך חזק , כמו שהחלונות שלנו ממש קרובים !

דרור4

New member
שאלת המשך על מעונות...

האם יחברו אותנו לפי עתידנו האקדמי: אנשי פסגות ישימו בחדרים משותפים, עתודאים בחדרים כאלה, או אולי לפי מי שנה ראשונה מי שנה שנייה, (וזה עוד אחרי שאין לנו ברירה בקשר למקום המעונות). בנים ובנות במעונות נפרדים, קומות נפרדות, חדרים נפרדים, או שזה יהיה רנדומלי לחלוטין ויהיו במשותף. מתי המעבר? אשמח לתשובות

sagi_

New member
אז ככה

בנים ובנות תמיד בבניינים נפרדים. משתדלים לשבץ עתודאים באותו חדר ובאותו בניין ואפשר להכנס למעונות החל מ 6.10

דרור4

New member
../images/Emo105.gif תודה שגיא

עכשיו צריך לקבל את תשובת הקבלה למעונות

nasnat

New member
השיבוצים הם לפי פקולטות

כאשר פסגות יחד ועתודאים יחד במידת האפשר אך אנחנו (המשבצים של נווה עזה) משתדלים לא לשבץ ערבים עם עתודאים :) (טל טוענת שזה יגרום להם התקף לב - לערבים כמובן :)

למעלה