ציוד לטרק

ציוד לטרק

אני צריך עזרה למרות הנסיון אשמח לרשימת ציוד הכרחית לטרק (4 יום) לפי הדגשים הבאים א. ציוד כללי ב. בחו"ל ג. בגובה רב (בין 2000-4000 מ') שתי שאלות -האים ניתן לקחת רב כלי (lethrman) לטיסה בתא מיטען?? -אים אני לוקח כוהלייה האים ירשו לי להעלות כוהל בתא מטען??

shaishoo

New member
לגבי מטען

אין בעייה לקחת סכינים למיניהם כל עוד מעלים אותם לתא מטען' לפחות לי לא היתה בעיה. לגבי כוהליה כל עוד היא ריקה כלומר רק הכוהליה בנזניה עצמה אין בעיה כי היא אינרטית הבעיה זה לקחת כהל בנזין או גז זה אסור לאן אתה טס?>

מטען בישול

טס לטורקיה לכוהליה ישנם שני חלקים שיכולים להכיל כוהל 1. המבער עצמו מכיל כמות לבישול 2. הבקבוק המיועד לכוהל מכיל עד 1/2 ליט' האים ניתן לקחת אותם מלאים בתוך תא המיטען לא בלון גז לא יושפע מלחץ ולא דליק/נפיץ כבנזין גם וודקא 50% דליקה (מנסיון) ואותה ניתן לשאת על המטוס

jeshu

New member
כוהל הוא בעיייתי ? יש מטוסים שיש בהם אלכוהול שמוגש לאורחים.אני כבר שמתי טקילה בכוהלייה שלי. ולא עצרו אותי על כוהל.אולי כי אני מחזיק אותו בבקבוק מים מינראלים קטן.

pazro

New member
אני טסתי עם אלכוהל 95% (יותר מליטר)

במטען ולא היתה כל בעיה. לגבי שאלת הציוד. ההבדלים בין ציוד לטרקים בארץ ובחול: בחול צריך יותר ציוד ע"ר. כי לרוב הטרקים יותר ארוכים ואין לך רופא בכל חור שקל להגיע אילו. בחול צריך גם לקחת יותר ציוד נזיל וחיוני (כמו אלכוהול, תבלינים, תרופות וכד') , בארץ אם נגמר לך ציוד חיוני באמצע הטיול תמיד אפשר לחתוך (אין הרבה מקומות בארץ שחצי יום הליכה לא יקח אותך לכביש) בחול (גם בגלל הגודל וגם בגלל בעיות שפה) זה הרבה יותר קשה. בקשר לטרקים בגוהה רב, 4000 מטר (לפחות מנסיוני) זה לא נורא אם לוקחים את זה לאט לאט. פשוט צריך זמן להתרגל. ציוד מיוחד לגובהה רב? לא עולה שוםדבר בראש.

אים אפשר

הייתי מעונין ברשימה מסודרת עד כמה שאפשר גובה לרוב מתבקש לאמור.... קור, גשמים וכ"ו

למעלה