ציוד לגידול

vipra

New member
ציוד לגידול

אשמח לקבל אתר של ציוד לקניה כגון אמצעי חימום,תאורה או של חנות מסוימת.

למה לקנות ציוד מהאינטרנט?

אם הציוד לא טוב מה תעשה? אתה לא יכול לבוא ולהחליף! אם אני קונה משהו אני קונה מחנות ודואג שהוא טוב!

רן333

New member
סיבה אחת להזמנת ציוד באינטרנט:

חלק גדול מפריטי הציוד אינם קיימים בארץ, אבל ניתן להזמינם מיצרנים או ספקים בחו"ל. מניסיוני, תודעת השירות בארה"ב גבוהה מאוד יחסית לזו שאתה נתקל בה בארץ. בחלק גדול מהמקרים, הסיכוי שספק אמריקני יקבל בחזרה מוצר פגום, ישלח לך במקומו מוצר תקין וגם ישלם על המשלוח גדול יותר מהסיכוי שבעל חנות ישראלי יעזור לך בצורה דומה. לפני מספר שנים קניתי גופי חימום (heat panels) וגם probes (לבדיקת המין של נחשים) מ-Pro products. אני מרוצה מאוד מהסחורה שלהם. ניתן לקנות רצועות חימום (מעין גופי חימום שטוחים, בכל אורך שאתה רוצה) של FlexWatt דרך The Bean Farm. את הציוד הזה לא יצא לי להזמין, אבל הוא נמצא בשימוש אצל מגדלים רבים בארה"ב, והם מרוצים ממנו. הספק הנ"ל מוכר גם פריטי ציוד נוספים. תוכל לברר פרטים באתר שלו. מצורפים קישורים לשני האתרים.

רן,כנס בבקשה

הציוד מגיע עד דלת הבית? הוא שצריך לאסוף אותו מהשדה תעופה או הנמל? באיזו דרך החברה שולחת? (אני מתכוון לPro products שעליהם המלצת)

רן333

New member
את הציוד שהזמנתי

אספתי מסניף הדואר הקרוב לבית שלי.

איליוס

New member
עוד שאלה לרן

היי רציתי לדעת אם היית צריך לשלם מכס? ובכלל מפתיע שהם שולחים לישראל... תודה

אני לא מדבר על חברות מאמריקה

אני מדבר על משהו מהארץ... וחנות שלא תעזור לי אם קיבלתי מוצר פגום אני לא אקנה ממנה.. עדיף להתרחק!

lizard boy

New member
לפני שמזמינים..+

כמו שאתם יודעים ארה"ב משתמשת ב110 וואט וישראל ואירופה ורוב העולם משתמש ב230 כך שצריך לשאול את המוכר אם הוא מוכר סחורה שתתאים לאירופה

רן333

New member
גם אם הציוד הנדרש פועל במתח של

110V, אתה יכול להשתמש בשנאי. זה מה שאני עושה כבר כמה שנים טובות.

למעלה