ציוד לבית ספר

hagitdasit

New member
ציוד לבית ספר

גם אצלי הילד עולה לכיתה א ורציתי לדעת אם אפשרי לקנות ציוד ללימודים דרך האינטרנט. אנחנו גרים במושב ומחפשים לחסוך נסיעות מייגעות בחום הזה. מישהו יודע אם זה אפשרי? אשמח לפרטים בענין הזה בבקשה. תודה

אני הזמנתי מספרנט והייתי מרוצה

יש להם גם ספרים וגם ציוד כמו מחברות וטושים וכו'. רשימות הספרים מעודכנות באתר כך שאת לא צריכה להקליד ואם אין להם את בית הספר שלכם אז תכתבי להם מייל ותוך כמה ימים יהיה להם.
מה שכן - אני לא רציתי לשלם על שירות עטיפה כי זה נראה לי טיפשי, ואז גיליתי שיש חוברות שלא מתאימות למה שנקרא "עטיפות לחוברות". מאוד התעצבנתי כי מאיפה בדיוק הייתי אמורה לדעת את זה? זה בדיוק המקום שבו חווית ה"ילד עולה לראשונה לכיתה א'" שלי יכולה היתה להיות הרבה יותר טובה אם היו מציינים בפני משהו בסגנון "עטיפות לחוברות לא מתאימות לכל גדלי החוברות" או משהו כזה. אבל הייתי מרוצה מהמוצרים ובסופו של דבר גם מהשירות, ואני אחזור ואשתמש בהם גם השנה (ואשלם על שירות עטיפה!) אבל בזמנו זה מאוד תסכל אותי.

yuvalc7

New member
מצטער שאני לא מקורי אבל מצטרף לממליצים

אינטרנט מסתמן כפתרון הכי יעיל לאנשים כמונו(גרים רחוק מציוויליזציית הקניונים)מאוד נוח וחוסך כאב ראש רציני שחוזר על עצמו בכל שנה מחדש,הזמנו באתר הזה וייש גם אופציה לשליח במחיר של 15 ש"ח מאוד נוח.שנת לימודים טובה ושקטה לכולנו.

למעלה