ציוד חובבי רדיו

baalzvuv

New member
ציוד חובבי רדיו

שלום, אני חובב רדיו מתחיל המעוניין להקים תחנה. יש לי את האמצעים, אבל כשפניתי לסוכנות וולבו אמרו לי שהם לא מתעסקים עם זה יותר ולמיטב ידיעתם אין מי שמייבא לארץ ציוד. אולי אתם יודעים מי מיבא ציוד? אשמח לתגובות.

יובל36

New member
תנסה לקנות

תנסה לקנות ביבוא אישי דרך האינטרנט מארהב תחפש בגוגל ציוד לחובבי רדיו אגב תחזיר לי תשובה עים מצאת משהו גם אני מתענין בי לבינתים יובל

4Z7GBA

New member
גם אני רציתי ליקנות אצלהם והם

אמרו לי את אותה תשובה יש בקישור הפורום כמה חנויות אינטרנט ושני אתרים של יבואנים שמוכרים כאן בארץ

baalzvuv

New member
תודה, אבל...

תודה, אבל נכנסתי לאתרים של כל היבואנים ואצל אף אחד מהם לא ראיתי ציוד להקמת תחנה ביתית (נדמה לי או שיהודה טל ואלפה מיל מספקים את אותו אתר בדיוק) - רובם מספקים מכשירי קשר לרכב. חוץ מזה, עם קניה בחו"ל יש בעיה של אחריות. יתכן שזה מה שאני אעשה בסוף אם אין ברירה. תודה בכל אופן, אם לעוד מישהו יש עזרה להציע אודה לו. בברכה, Baal Zvuv

יובל36

New member
קנית מכשירים מחו"ל

אדיף קנית מכשירים מארה"ב מאשר באר כי שמה המכשירים יותר מתקדמים ובפחות כסף מהארץ תקנה דרך האיטרנט ולגבי אחריות יש מכשירים שיש להם אחריות גלובלית ויש תמיד אופציה לעשות אחריות בארץ עים בפרטי ומקסימום שולך לתיקון בארץ באופן פרטי ולפי עניות דעתי החברה שמיצרת את המכשיר נותנת אחריות מוצר לשנה בכל העולם עי הצגת חשבונית קניה כמו כן עים אתה קונה מהאינטרנט על תישקח להדפיס את האישור האסמכתה של הקניה +הדפסת הקבלה ותשמור את כל הנל לעתיד לבוא בתור הוחכת קניה ואת ההוכה תמיד תוכל לשלוח באימיל בהצלחה.

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

נכון אבל אין הרבה אתרי אינטרנט ששולחים לישראל סחורה ואם שולחים צריך לחשב כל מה שקונים אם לא המכס קורע

4Z7GBA

New member
גם אני מחכה בכיליון עיניים שמישהו

ייסע לארצות הברית יוכל להביא משם כמה חלקים {לא מכשירים} אביזרים נלווים

יובל36

New member
כן יביא חלקים משם וירכבו את זה בארצ

אבל הוא צריך לבקש ממישהוא שנוסע לשם או מישהו שהוא מכיר משם שישלך לו את זה כי לסוע במיוחד לא מישתלם מבחינת עלויות אבל עים מתכנים לשם טיול אז שווה להביא את זה משם על הדרך אבל לא במיוחד בשביל זה אגב לגבי מישלוכים לארץ ראיתי באיזה אתר שמשלמים לו כסף ויש להם לחברה הזאת מחסן גדול והם נותנים לך את הכתובת הנל של המחסן של המישלוחים שלהם ואז עים רוצים לקנות מאתר מסוים שלא שולך לארץ אז נותנים לו את הכתובת הנל של מחסן המישלוחים והאתר שולח לך את הדברים לשם והם שולכים לארץ או לכל מדינה שתרצה על הגלובוס רעיון טוב לעכוף את האתרים האלה אה מה אתה אומר?אני לא זוכר את השם של האתר כרגע אבל עים אתה רוצה אני יכול לחפש אותו בשבילכה כשאני יגיע הביתה ביום ראשון כי אני בצבא אז עד אז או שתחפש ותמצא לבד ואפשר לפרסם את זה לכולם או שתמתין עד יום ראשון בכול אופן בהצלחה ושמחתי לעזור ממני יובל

4Z7GBA

New member
לא חלקים של בפנוכו של המכשיר

אני מדבר על מיקרופון או אוזניה דברים מסוג זה עוד לא שמעתי על בן אדם שפוי שיסע במיוחד בשביל זה רק אם מישהו כבר נוסע לשם אז

למעלה