ציוד וכל הדברים......

benpual

New member
ציוד וכל הדברים......

סתם שאלתי את עצמי לדעת כמה עולה כל הציוד שמתנדבים קונים...... אוזניית שב"כ עם מתאם למכשיר נרתיק + אזיקים גז פלפל + נרתיק אלה מתקפלת+ נרתיק מד למכשיר קשר חולצה משטרתית ( פשוטה ) ארוכה + קצרה ואם יש עוד ציוד שאתם חושבים עליו כרגע אתם יכולים לפרסם את הציוד והמחיר

creth11

New member
שלילי גדול - אין צורך בציוד כלשהוא

לאחר וותק נכבד במתנ"א אין צורך בציוד מעבר למסופק ע"י המישטרה. נקודה. כל ציוד נוסף מיותר ועשוי לסבך את המישתמש במישפטים מיותרים בהם אתה הנאשם. יש ליפעול לפי הנחיות המישטרה שמקבלים בקורס המתאים, והנחיות התדריך ליציאה לפעילות. לכל סוג פעילות יש הכשרה מתאימה ותדריך מתאים וכן ציוד מישטרתי מתאים אותו תקבל מהמישטרה. כל השאר מיותר

ליאור451

New member
יש מאן דפליג

כל סוג של יחידה והציוד שלו - אני בטוח שמתנדבים ביחידות חילוץ, רכבי שטח ורופאי שיניים, בין היתר, רוכשים לא מעט ציוד פרטי. אני אישית בסיור ולא חסר לי ציוד פרטי בשימוש שוטף: פנס (סטינגר), אקדח (גלוק 19), כובע ב', אזיקים, פנקס כיס ועט, כל פריט עם פונדה/ נרתיק מתאים. תאורה בלילה זה תמיד בעיה והמיני מאג לייט הניתן למתנדבים הוא לא כזה להיט (גם אקדח הברטה 71 הוא לא להיט לדעתי, אך זה סיפור אחר). לדעתי אין מסקנה גורפת שציוד פרטי זה פסול, מאידך הוא לא תמיד הוא שימושי כל כך. לדעתי עדיף להיות עם ולא להזדקק מאשר להזדקק ולהיות בלי. בכל מקרה, אין תחליף לשכל הישר ולהנחיות מהמערכת.

boris84911

New member
תשובה לחלק מהדבים

1) אזיקים המחיר נע בין 100 ל 500 שקל (תלוי בסוג). 2) גז פילפל עולה בסביות ה 80 שקל 3) חולצת עם כתובית משטרה עולה בסביות ה 20 שקל. 3) אלה מתקפלת עולה בסביות ה 150-200 שקל. את כל המחירים הנ"ל אפשר למצא באינרנט כמו שאני עשיתי :) בקשר לחולצה ארוכה גם אני מחפש אם תמצא אשמח אם תשתף אותי. עוד שני דברים שלפחות אני קניתי זה מכנסי דגמ"ח (מאוד נוח) עולים בסביות ה 100-150 שקל. ונעלי מגנום הייטק - מאוד נוח עולה 300 שקל. (שקניתי לא במיוחד למשא"ז אלה לשימוש אחר, אבל גם למשא"ז זה נוח). הרבה אנשים פה יגידו, שפראיר מי שקונה ציוד, אבל כל אחד עם הדעה שלו.

תראו לדעתי אתם סתם מבזזים כסף

תראו אתם מוצאים סתם כסף- את הציוד שלי אני קיבלתי וחלק גם קניתי- והציוד ממש עוזר בשטח

benpual

New member
חברה חברה.........

ביקשתי את המחירים , לא ביקשתי שום דעה מאף אחד , למי שיש דעה שיגיד את זה לעצמו , אכן אכן אני יודע שזה בזבוז אחד ענק ( לא נולדתי אתמול ) פשוט אני צריך להביא הצעות מחיר קטנות ליחידות שונות , אז תודה לכל המגיבים אין צורך בתגובות שליליות

ברייטמן

New member
לפי מה שראיתי

לפי מה שראיתי ברשת הפנימית של המשטרה חברת פרונטליין זכו במכרז עבור הציוד הטקטי של המשטרה http://www.d.co.il/36446480/51640/ זה דף העסק יש להם אתר מפורט. אתה יכול לשאול אותם בכמה הם מוכרים את הציוד למתנדב.

לצערי חב' פרונטליין לא מוכרת ליחידים-

הייתי אצלהם במפעל עם נרתיק למוטורולה שנקרע, לתקן אי-אפשר, לקנות חדש הם מוכרים רק לסיטונאים, בשום פנים ואופן לא ליחידים, גם לא למתנדבים עם תעודות, שוחחתי עם בעלת העסק ושום דבר לא עוזר, חבל שכך.

למעלה