ציוד גלישה

tomersi

New member
לפי מה שנאמר כאן בפורום כמה וכמה וכמה פעמים

זה שרון שמייבא ציוד סקי ומשווק אותו לבית לקוח.
רוב האנשים מרוצים וחוזרים לקנות ממנו.

arieluri

New member
אני חדש

אז למרות שזה נאמר כמה וכמה וכמה (!) פעמים, לא ראיתי את זה :)

בכל מקרה, אז האיכות של הציוד לא יורדת למרות שהמחיר כ'כ זול?

tomersi

New member
לא לפי מה שנאמר כאן לפחות.

אם אתה נוסע לחו"ל לפני החופשה אז קנה בחו"ל יש מבצעים וסיילים בכל כלבו (החל מ C&A דרך Primark עד חנויות ספורט ייעודיות)
(אם לא היו לי כבר 4 מעילים הייתי קונה עכשיו מעיל יפייפה!!! ב 60 אירו)
אני קניתי עכשיו חולצת פליז מנדפת (משהו באמת איכותי) ב 9.99 אירו במקום 20 אירו.

davesh

New member
יתקנו אותי אם אני טועה

אבל נראה לי שמייבאים את הבגדים האלה מסין.
אי אפשר להשוות את רמת האטימה של חליפת סקי מייצרן בעל שם עם ממברנת גור-טקס או ממברנה מסוג אחר (לכל ייצרן פטנט משלו) לרמת האטימה של החליפות האלה.
לגולשי סקי זה יכול להספיק. לגולשי סנובורד שמבלים הרבה בישיבה על השלג, אני בספק.
הרבה אנשים קנו את החליפות הנ"ל ועוד לא שמעתי תלונות.

tomersi

New member
אני אמנם גולש סקי

ולא מנסה לייצב את עצמי על קרש גיהוץ בלי ברסים...

אבל אני כבר שנים גולש עם ציוד שאני קונה בחו"ל, החל מכפפות פנימיות עם קצוות למסך מגע ב 1 אירו, דרך כפפות שעלו לי 7 אירו והחזיקו 4 עונות, גרביים ביגוד טרמי וכו'
יש לי מעיל שעלה לי 50 דולר ואני מאושר ממנו עד הגג, אטום, מחמם, עם כל מני שטויות, כמו הדבר הזה שיכולים לזהות אותך במידה ויש מפולת וכו')
אותו כנ"ל לגבי מעילם וציוד שהבאתי לחברים שביקשו מחו"ל, עד היום לא הייתה תלונה.

natyh

New member
כפי שכתבת

אתה טועה ֱֱכולם מייצרים באותו מקום בדיוק .
אותו מפעל אפילו ..... .

נפתלי99

New member
אתה צודק ... יש רק מפעל אחד בסין

נו באמת -
אני לא מכיר את הציוד ששרון מוכר, ולא פגשתי אותו,

אבל אתה באמת חושב שבסין יש רק מפעל אחד?
ואפילו אם יש רק מפעל אחד, אזי המפעל הזה מייצר בהמון רמות איכות שונות, הן של חומרי גלם, והן של התפירה והגימור.

לא חייבים לרכוש את המותגים הכי יוקרתיים, כי אז אתה באמת משלם יותר על שם המותג מאשר על איכות באופן ישיר,
אבל גם לא צריך להשוות באופן ישיר מוצר נטול Brand למוצר של חברה שדורשת מהיצרן הסיני רמת חומרים וגימור מסויימים, ואפילו טורחת לעשות QA על המוצרים לפני שאלו נשלחים לחו"ל.

נפתלי99

New member
כתבת (אולי באירוניה) "אותו מפעל אפילו"

ובד"כ אני מאוד מכבד את דבריך, אז הפעם כנראה הבנתי את האירוניה שלך לא נכון.

ואגב במידה מסוימת אתה צודק - רבים מהמפעלים בסין שמתמחים בדברים האלו נמצאים בעיר אחת - guangzhou.

(את אני יודע מאשתי היקרה שמסתובבת שם מדי פעם)

natyh

New member
בדרך כלל

החיקויים מיוצרים באותו המפעל המייצר את המקור ולכן ההבדלים קטנים .
לא מזמן עלי אקספרס אירגן סייל של השנה כך שישבתי כמעט שבועיים כדי לא לפספס ניקון D7000 במאה דולר בלבד ....
אחרי שבועיים בפוקס של החיים תפסתי את המבצע בדיוק בזמן ,ואז הדפדפן קרס ....
כדי לפצות את עצמי על השבועיים ללא שינה התקשתי לאלי בעל אחת החנויות המובילות בארץ לצילום נפגשנו בטיסה לניו יורק , והזמין אותי אליו כשאצטרך משהו .

ברגע שהגעתי בטעות לדבר על המבצע הזה נגמרה השיחה , אין דבר שיכול להרגיז סוחר רציני יותר מחיקוי טוב .
המצלמות הללו נמכרות במעל ל 1000 דולר , והסוחרים הכי שונאים את עלי אקספרס , ההבדל באיכות לטענת מבינים בתחום זניח !

אגב עלי אקספרס מודע לדליפה ולכן הוא משחרר את המוצר בעדינות קשה לתפוס גם את החיקוי , אין ספק הסינים חכמים .

הסיפור נסגר עם מצלמת וידיאו חדשה במקום הניקון האמת זה מה שהייתי צריך לא את הניקון אבל זה מה שהמבצע עושה מבלבל גם אנשים שיש להם שכל בדרך כלל ברוב ימות השנה ...
וגורם להם לי במקרה הזה לרכוש את מה שהם לא צריכים , זו אומנות השיווק בדרך כלל לא ?

נפתלי99

New member
נדמה לי שבמצלמות האלו זה לא חיקוי

אני חושב שלא משתלם לייצר מצלמת חיקוי לדגם כזה יוקרתי של המצלמה, כי אף פעם לא ימכרו מספיק עותקים בשביל להצדיק הקמת פס ייצור לחיקויים.
כנראה שלפחות עבור הניקון שלא קנית בסוף, מדובר בסוג ב' - מוציאים מהדלת האחורית של המפעל את כל המצלמות שהיו להם ריג'קטים של ה- QA , ולא אושר לארוז אותן למשלוח-בד"כ עדשות שלא עברו את מבחן הליטוש.
ככה הרי יצא בסוף מחקירת אפל על כל האייפון 5 עם הצגים הדפוקים שיצאו בסוף מהדלת האחורית של פוקסקון...
אז אל תצטער על הניקון שלא קנית.

לגבי הטקסטיל זה אופרה אחרת לגמרי של "חיקויים" ואיך עושים אותם.

natyh

New member
זה בדיוק העניין

סוג ב או משהו מוברח מבפנים שפשוט לא הוטבע עליו התג מקור .
לגבי טקסטיל וכן עפיפונים יש די הרבה חפיפה לשיטה הזו וכמובן שיש גם מפעלים נוספים אך בדרך כלל המשווקים בדרך כלל אנשי עסקים סינים עשירים משתדלים לבחור את המפעל המנצח שיעשה גם את החיקוי ... לעצמו ..., כמובן בדומה למוכר לנו מארץ הקודש ... לא תמיד בידיעת הבעלים ...
.

Oldster

New member
הציוד של שרון

קניתי אצל שרון כמה פעמים - והנה 3 סנט שלי:
- המעילים ומכנסיים שווים את המחיר בהחלט. אפשר להיתדיין עד שבוע הבא על ממברנות, TEX למינהם ורמת האטימות והאופנה אך לגולש ממוצע בארץ זה בול בכוון.
אם משוים למותגים מובילים - ברור שזה נחות מכל הבחינות, כולל המחיר
. אך אם משוים לציוד C&A למינו (מכיר טוב) - זה בדיוק אותה רמה וגם פחות או יותר אותו מחיר. ההבדל היחידי ששרון יותר מביא "קו סקי" וב C&A ראיתי גם הרבה ציוד יותר מתאים לסנובורד.
- לגבי שאר הציוד.... אני לא אהבתי, במיוחד הגרביים (שאנשים נוטים לזלזל בזה)..... אבל זה כבר ענין של טעם אישי - יש כאלו שיגידו הפוך.
מקווה שעזרתי

.................... גילוי נאות.............. אני גר בחיפה ולקפוץ בערב לשרון ולמשש את הסחורה זה ענין של 5 דקות

marceloros

Member
מנהל
קניתי אצלו

עוד לא גלשתי עם זה אבל מרוצה מהקנייה מאוד.
מחיר משתלם מאוד בטח להתחלה, אני אישית לא צריך מותגים, והממברנות או לא יודע מה...הכל מיוצר בסין בסוף. הלך על העולם בקרוב.

למעלה