צ'ט E
205 + קאסט (212)

irene17

New member
צ'ט E../images/Emo58.gif 205 + קאסט (212)

טוב אז היום היה צ'ט נחמד מאוד! הדבר העוד יותר נחמד שעכשיו כבר 1 בלילה ואני צריכה לקום בשש (יאיי לי!) שוב מאוד נהניתי, היו הרבה מעריצים של VM ואני ועוד איזה 2/3 בנות פתחנו דיון מאוד מעניין על דאנקן. התחלנו לחשוב על איך הם יוציאו אותו מהסידרה, אני אישית אמרתי שלא איכפת לי כל עוד ורוניקה היא זו שזורקת אותו. לאחרים יש תיאוריות של דאנקן "רשע" או שדאנקן משתגע ושולחים אותו לבית משוגעים. ואני חייבת להגיד שזו לא פעם ראשונה שאני שומעת את התיאוריה על בית המשוגעים, וזה יהיה מצחיק אם זה באמת יקרה. גם כמה אנשים ציינו שהם שונאים את ג'קי וגם קריסטין אמרה שהיא לא אוהבת את הדמות שלה. אני כל הזמן ניסיתי לשאול את קריסטין אם יהיה משהו בין ג'קי ללוגן אבל היא לא ענתה לי על השאלה, אז באסה... והנה ההפתעה של הצ'ט, אני משאירה רווח כי זה יכול להיות משהו גדול. לא ממש ברור אם זה נכון כי הצורה שבה קריסטין אמרה את זה הופך את זה ללא ברור במקצת. ואין לזה מס' פרק, ז"א לא ברור מתי זה יקרה (אם זה יקרה). כנראה שדאנקן הולך לשכב עם קנדל, ואני לא יודעת מה לחשוב על זה. האמת שלא יותר מידי איכפת לי ממה קורה עם דאנקן, אבל קנדל? למה הוא ולוגן כל הזמן משתפים נשים?! (תודה לאל שלילי יוצאת מן הכלל הא?) אבל זה יכול להוסיף לתיאוריה של דאנקן הרע. אני אישית חושבת שאם זה יקרה, אז זה יהיה אחרי שהוא וורוניקה ייפרדו, וממש לפני העזיבה שלו, זה בטח יהיה אחד הדברים שיוביל לעזיבה שלו.

irene17

New member
זה לגמרי בילבל את זה, הספוילרים

הספוילרים עד לפרק 5, וספוילר קאסט לפרק 12.

irene17

New member
אבל זה כל העניין

כל הצ'ט שלה זה ספוילרים וכל מה שאנחנו מדברים שם זה ספוילרים...

irene17

New member
ועוד משהו קטן/גדול

זה ספוילר ממש קטן (לא ברור מתי זה יהיה) שקריסטין נתנה לגבי מג אבל מה שגדול בזה זו השמועה שמסתובבת באינטרנט לגבי זה. אז ספוילר למטה... שאלו את קריסטין על הקבצים במחשב של מג והיא אמרה שכל מה שהיא יכולה להגיד שהולך להתגלות משהו ממש גדול על מג. ויש עוד מלפני כמה שבועות שמועה/תיאוריה שמג הייתה בהריון מדאנקן וזאת הסיבה שהיא כ"כ כעסה עליו ועל ורוניקה. יש גם כאלה שאומרים שיש מצב שמג הייתה בהריון בזמן התאונה (בתיאוריה שלהם דאנקן בגד בורוניקה). אני יותר הולכת לכיוון של מג הייתה בהריון כשהיא עוד הייתה עם דאנקן ועשתה הפלה.

tool2

New member
מההההההההההההה!?!?!? ../images/Emo58.gif

איזה בן זונה!!!!!!!!! וואי עכשיו אני ממש שונאת אותו

irene17

New member
../images/Emo58.gif עד 212

מה בגלל שהוא ישכב עם קנדל? לדעתי זו לא סיבה לשנוא אותו. אני לא חושבת שהוא יבגוד בורוניקה. או שזה בגלל שיכול להיות שמג הייתה בהריון ממנו? האמת גם זה לא סיבה לשנוא אותו לפחות לא בשבילי, אפילו אם היא הייתה בהריון זה לא אומר שהוא חייב להישאר איתה (הוא צריך לעזור לה, זה כן) חוץ מזה אל תשכחי שכל זה רק הנחות של מעריצים.... אבל תמיד יש לי מחסן שלם של המון סיבות אחרות לשנוא אותו

only veronica

New member
אבל,ספויילר קאסט..

איך את בטוחה שדאנקן הוא זה שיוצא, זה עוד לא בטוח ב100 אחוז,נכון?

irene17

New member
זה לא בטוח 100% ../images/Emo58.gif קאסט

אף ספוילר הוא לא בטוח 100%... אבל מבחינת קהילת הספוילרים של VM, הרוב בטוחים שזה דאנקן. אז בנתיים אנחנו דנים על איך יוציאו אותו. לדעתי מישהו בטוח יוצא, כי קריסטין פחות או יותר אמינה בדברים האלה והיא גם מתעקשת על זה הרבה מאוד זמן, אם זה משהו שהיא לא כ"כ בטוחה בו היא אומרת. וגם כתבו את זה ב- NEPTUNESITE ואני לגמרי סומכת על האתר הזה מבחינת ספוילרים הם אמינים. ואני גם בטוחה ב- 99% אחוז שקריסטין מתכוונת לדאנקן, אולי היא טועה וזה מישהו אחר, אבל היא חושבת שזה הוא. ואם את רוצה לדעת למה אני כ"כ בטוחה שקריסטין מתכוונת לדאנקן, מישהו בפורום LoVe Shack עשה סיכום של כל מה שקריסטין אי פעם אמרה בנושא הזה, ואני מצטערת אבל זה חייב להיות הוא. אין מצב שהיא הייתה אומרת שחלק מאיתנו נהיה מאוד לא מרוצים אם וואלס יעזוב, אני חושבת שלפחות 90% ממעריצי הסידרה יהיה מאוד מאוד לא מרוצים אם וואלס יעזוב, אבל היא בחרה לכתוב ש'חלק' לא יהיו מרוצים. וגם העובדה שמי שצריך לעזוב בפרק 12 נמצא בסידרה 12 פרקים - וואלס לא יהיה בכמה פרקים הבאים ודאנקן לפי מה שידוע נמצא בנתיים בכל ה-9 פרקים הראשונים. ועוד דבר שהיא אמרה, שבכלל שכחתי שהיא אמרה את זה כי זה היה עוד בתקופה שחשבנו שלוגן הוא גם אפשרות, היא אמרה שזה או לוגן או מישהו ברמה שלו - וזה נאמר בדיוק אחרי העונה הראשונה, היחיד שהיה ברמה של לוגן אז היה דאנקן, גם היה להם מס' פרקים כמעט זהה, שניהם עניינים רומנטיים, ותפקיד שלהם בעונה הראשונה היה באותה רמה. ועכשיו כבר ידוע שזה לא לוגן, לפי דעתי זה משאיר רק בן-אדם אחד. קריסטין היא כ"כ לא הבן-אדם שיחזיק מעמד ולא יתן רמזים. מי שלא ממש רואה את הסידרה בצורה אובססיבית אולי לא יצליח לעלות על זה אבל לפי דעתי כל הרמזים שהיא נתנה הובילו לדאנקן. כמו שהיא עשתה עם כל סיפור הדלת, היא אמרה שהרוב יישמחו ממי שבדלת, והיא אמרה שאם מסתכלים בצורה שונה על השעה כשורוניקה מתעוררת יש שם רמז למי בדלת... אבל שוב אני מדגישה, אפילו אם קריסטין בטוחה במיליון אחוז שזה דאנקן זה עדיין יכול להיות שגוי כי עם כל "יכולות העל" הספוילריות שלה היא יכולה לטעות... מה שכן בקישור שנתתי, מי שלא קורא ספוילרים תזהרו מלהסתובב שם יותר מידי, זה קישור לת'רד של הספוילרים ואין יותר מידי הפרדה, מי שקורא ספוילרים קורא את כל הספוילרים - הם מערבבים הכל...

irene17

New member
הכי אהבתי ../images/Emo58.gif-קאסט

ממש אהבתי את הציטוט הזה של קריסטין, עוד אז: That said, to avoid any outbursts of violence/looting/mass suicide around the globe, I should let you know that the person leaving--we'll call him our "Used-to-Be Friend" in honor of the show's theme song--is not Logan (Jason Dohring). זה מצחיק אותי כי אני הייתי חלק מהמעריצים שנכנסו כ"כ לפאניקה מכל הסיפור הזה. אני מתארת לעצמי כמה אימיילים הם קיבלו, היא, רוב ו-UPN. בטח הייתה הצפה כי גם רוב באיזה ראיון מיהר להדגיש שJD חתום ל 22 פרקים אחרי ששיגעו אותו. אני זוכרת כמה אנשים בפורומים בכו על זה שלוגן יכול לעזוב, זה כמובן מצחיק אותי עכשיו...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif קאסט 212

הו זה מעניין מאוד... דאנקן שוכב עם קנדל! דאנקן בגד בורוניקה עם מג! (או שלא אבל בכל זאת הכניס אותה להריון!)
יואו! אני כבר רוצה לראות את כל ההתפתחויות האלה! והתיאוריה של הבית משוגעים נשמעת מעולה! הוא כבר הראה מעידות לכיוון בעונה הקודמת..

irene17

New member
כן אבל ../images/Emo58.gif מקסימום עד 212

יש הרבה תלונות שהם לא עקביים עם דאנקן, בעונה שעברה היו לו את ההתקפים, ולפחות דיברו על זה ועכשיו זה כאילו נעלם, מה נסגר? כל הסצינה בפרק 21 עם הריסת המכונית הראתה בעיה מאוד רצינית לפי דעתי ואני מקווה שהם לא באמת נטשו את כל העניין הזה אלא מחכים לרגע הנכון להחזיר את זה. ואני מצטערת אבל אני ממש לא שוכחת איך הוא ניער את ורוניקה בפרק 22... אנשים רוצים שיוציאו אותו בבום. קראתי הרבה תגובות של אנשים ב TWOP שזה יהיה מבאס אם סתם ישלחו אותו לגור עם ההורים שלו או לאיזה בית ספר או משהו. והם לא סתם עשו את דאנקן כמו שהם עשו אותו בעונה הקודמת, רוב ת'ומס הרי שם אותו כתוכנית חלופית לרוצח, דאנקן היה אמור להיות באמת רע. אז יהיה טוב אם הם ישתמשו במה שהם "זרעו" בעונה הקודמת. אני לא אומרת שאני רוצה שהוא יהיה רע, כי בסך הכל הוא כן היה חבר טוב ללוגן בזמנו (ובפרק 5) ואני רוצה שכל היסטורית הרביעייה שלהם תשאר כזאת כיפית וטובה. אבל אני אשמח אם תהייה לו איזו התפרצות של המחלה ואולי הוא יעשה משהו או WHATEVER.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עונה 2 עד פרק 12

נכון, באמת לא ברור איך פתאום נטשו את עניין התקפים. מצד שני העניין עם המכונית - לא בהכרח קשור למחלה, גם מישהו שפוי שמאוהב במישהי שהוא חושב שהיא אחותו ושכרגע יוצאת עם החבר הכי טוב שלו - היה מסוגל לעשות את זה... אגב, אני לא זוכרת ניעור בפרק 22? מתי זה היה? לגבי לקצור את מה שהם זרעו בעונה הראשונה - הרוע של דאנקן, לדעתי בעצם שום דבר לא באמת נזרע מבחינת העלילה, כי הוא היה תחליף רק מאחורי הקלעים,ולמעשה הוא לא הרע בסיפור הזה, אבל זה יהיה מעולה אם הוא באמת יהפוך לפסיכי! מעניין מה יהיה הטריגר? מג?...

irene17

New member
אני חושבת ש ../images/Emo58.gif עד 212

אני חושבת שמג הולכת להיות עניין מאוד גדול מבחינת דאנקן, לפי הספוילרים הסיפור שלו נוגע הרבה במג. אני לא חושבת שמישהו שפוי היה מגיב בצורה עד כדי כך מוגזמת... ועוד מג עמדה שם וצעקה עליו והוא כאילו היה אאוט. אני אישית צעקתי לה RUN RUN, זה נורא הזכיר לי את הקליפ של מייקל ג'קסון כשהוא הופך לזאב (או שמה זה היה שם?) הוא היה ממש משוגע בסצינה הזאת, הוא צרח והיכה... אחח פלאשבקים לא נעימים... בקיצור לפי דעתי זה כן היה איזה התקף או משהו כי הוא וורוניקה לא היו ביחד כבר הרבה מאוד זמן, והוא ראה אותה עם בנים אחרים והוא בעצמו דלוק על מישהי אחרת. ונכון שזה בכל זאת לא סתם "בן אחר" אבל אני חושבת שזה היה מוגזם בכל מקרה. והניעור בפרק 22. כשהוא תופס אותה בחדר של לילי, הוא תופס לה את היד וממש "מנער" אותה עד שהיא אומרת לו שהיא לא חושבת שהוא הרג את לילי והוא נרגע, לי זה נורא הראה נטיות אלימות מצידו. אני לא חושבת שממש נזרע משהו לרוע בעונה הראשונה אבל אני חושבת שנזרעו מספיק דברים שאפשר לשחק איתם. אני אישית נורא בעד שזה יהיה קשור למחלה שלו, כי זה יהיה דבר נהדר להמשכיות של הסידרה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 212

חחח RUN RUN! הוא גם היה עם זקן וזה העצים את אפקט איש הזאב!
בנוגע לניעור - שכחתי מזה לגמרי! מוזר מאוד מצידי לשכוח דבר שכזה... בכל מקרה, הבחור בהחלט אלים - ואיך הוא צרח עליה כשגילה שיש לה תיקיה עליו (גם כן לוגן הטמבל - למה הוא סיפר לו? כי הוא רצה להיות חבר טוב? הוא יכל להביא לתוצאות טרגיות במיחד... ועוד פרק לפני זה הוא סיפר לורוניקה איך הוא תפס את דאנקן חונק את אבא שלו בלי שליטה!)
הכי הרג אותי שורוניקה קפצה בפחד כשלוגן העיף את המנורה כשהם נפרדו ופערה כזה פה של הלם "לוגן! אמאל'ה - אתה אלים!" כאילו היא באמת חשבה שהוא יעשה לה משהו... אבל כשדאנקן ניפץ את האוטו - זה בסדר...

irene17

New member
לא ממש ברור ../images/Emo58.gif עד 212

לא ממש ברור אם היא בכלל ידעה על העניין של האוטו, מה שכן אני לא חושבת שורוניקה מאמינה שלוגן יכול לעשות לה משהו, כי דאנקן פיזית הכאיב לה בפרק 22, אם כבר היא צריכה לדאוג ממנו. היא יודעת שללוגן יש בעיות אלימות אבל אף פעם לא ראינו שום רמזים לאלימות כלפי נשים או משהו ככה ש... היא פשוט נבהלה כשהוא שבר את המנורה כי זה היה ממש פתאומי...

למעלה