צטרפות לזוג

אני לא מסכימה זוד.

אולי יש מקום לשרשור חדש אבל אני חותמת על כל מילה של אורי בשתי ידיים. אני חייבת להגיד שחייכתי כשראיתי את התמונות ששייאן צירף, כי באמת היתה בהן אמירה, מעין תגובה חריפה להודעה שאליה הגיב. אבל שרשור התמונות שבא אחר כך השאיר לי טעם רע בפה ולכן לא הצטרפתי אליו ואפילו לא הגבתי. לצערי לא עלתה לי המילה שוביניזם לראש, אבל כשאורי אמר את זה, ממש הרגשתי "בינגו!". שוביניזם זה לא רק להגיד לאישה "לכי לשטוף כלים" שוביניזם הוא לא רק ההפך מפמיניזם, אלא יחס מתנשא כלפי כל מי שהוא שונה ממך. תודה אורי על המלים שלך. הולכת לישון, כבר מאוחר.

Z o d i a c

New member
יכול להיות, לא יודע..

אולי זה רק אני שבוחר לראות את מה שאני רוצה לראות. לא יודע. אני כן חושב שצריך לעשות איזה שהיא הבחנה בין שוביניזם וזלזול לבין דברים שמה לעשות, דוחים אותנו.

אריה1970

New member
תגובה בבקשה!

סליחה אבל עם כל הכבוד ויש לי כבוד אני שם באמת מה שאני אוהב לראות, וזה את המין הנשי וכן אני הצגתי תמונות כאלה, לא מתעניין בגברים ולכן לא אשים אותם מתוך בחירה שלי ללא וללא כל קשר לשוביניזם. מה בכלל הקשר? זו ההעדפה שלי. ושלא תרגישו מקופחים חס ושלום הנה לכם ......

gidionline80

New member
אני רואה שאתה ממשיך עם זה

חייב להגיב זה לא מצחיק סתם תת רמה אם זה טעמך בהומור סחתאן עליך

אריה1970

New member
תירגע איש נחמד

תירגע....זה ההומור שלי כן. יש בעיה? אני מוכן לקבל פליק פלאק בטוסיק החלק שלי.....
)

אריה

זה לא משהו אישי נגדך או נגד ההומור שלך ואולי בכלל אין טעם להיכנס לדיון הזה כאן אבל זו בדיוק התגובה שלא רציתי לקבל הרגשתי צורך להביא את מה שכתוב במילון אוקספורד על המילה שוביניזם, רק כדי להדגיש שהבאת תמונות של גברים לא בדיוק "מאזנת" את העסק. שוביניזם – דעה קדומה, חוסר סובלנות (הקונספט הוא של אמונה, תורה) מלים נרדפות – אפליה על רקע גיל, איבה, אנטיפתיות, אפרטהייד, סלידה, דעה שלילית, נטייה, דעה קדומה, קנאות, קנאה עיוורת, בוז, תיעוב, פוגענות, גועל, אפליה, טינה, צרות אופקים, חוסר צדק, העלבה, סקסיזם, חוסר צדק, סילוף, שנאת זרים. כל זה כדי להדגיש את הדברים של אורי, כאנשים שלא בדיוק "הולכים בתלם" קצת פחות שוביניזם לא יזיק לאיש. ולפני שכולם קופצים עם ה"נו זה היה בצחוק", השרשור הזה לא הצחיק אותי.

nerissa

New member
זה שוביניזם? זה לא גזענות?

ואני תמיד חשבתי ששוביניזם מדבר על האדרת המין הגברי על חשבון המין הנשי.. או יותר מכך - יחד של פחיתות כבוד כלפי נשים באשר הן

פה בדיוק הטעות

יש איזה ניכוס של המושג אל ההתנהגות הזו כלפי נשים, אבל שוביניזם הוא מה שכתבתי (בעצם הבאתי מתוך מילון). בדיוק בגלל זה חששתי מתגובות של ירידות על גברים כי שוביניזם זה רק נגד נשים. אז סמכי עלי אהובה שלי, אני לא מפזרת מלים באוויר, אבל בואו נמשיך כרגיל טוב?

calba 2

New member
וביינתיים...

במקום לענות לו למסכן, אנחנו מבזבזים את הזמן שלנו ושלו על שטויות. והכל בגלל שאייאן.(אמא'לה...איזה סיכון אני לוקחת...
)

שאייאן

New member
מה הלך פה..? מה זה כל הסלט הזה.

אני מנסה להבין תשרשור ולא מבין כלום.. על מה מדברים פה. ולמה יש לי הומור מיואש אורי? ולמה אנושי זה עוד יותר מעליב. קיצר פספספתי אותכם.

אני דווקא הבנתי

שאורי ציין שההומור שלך היה חד ובמקום. הבעיה היא שזה גרר שרשור שוביניסטי. (וגם דיון בשאלה מיהו שוביניסט)

למעלה