צטרוטייד ואלרגיה??

rozi3

New member
צטרוטייד ואלרגיה??

אתמול הזרקתי לראשונה צטרוטייד (זריקה לשליטה בביוץ ) מיד אחרי שהזרקתי גונל F ולא באותו מקום. מה שקרה לי זה שפתאום כל האזור נהיה אדום והתחיל לגרד לי איפה שהזרקתי אז שמתי ג'ל אלוורה להרגעה ואחרי שעה בערך זה נרגע. למחרת (שזה היום) לא היה לי אודם אבל המקום שהזרקתי את הצטרוטייד מאוד כואב לי. מכיוון שאני סובלת מאלרגיות למספר תרופות יש לי פחד שמה זה אולי תגובה אלרגית. מנסיונכן האם התופעות שציינתי הם תופעות שכיחות ??

kasa

New member
תופעות שכיחות בהזרקת צטרו'. נדמה

לי שהן אפילו מצויינות הדף ההוראות. אדמומיות וגירוי מאוד מוכרות לאחר הזרקת צטרו'.

rozi3

New member
אין דף הוראות בתוך הערכה

ולכן לא ידעתי אם זה שכיח או לא. את בטוחה שזה שכיח? זה קרה לך? אם יש עוד מישהי שזה קרה גם לה אני אשמח לשמוע אולי זה ירגיע אותי. תודה

danali1

New member
גם לי היו תופעות דומות

של נפיחות ואדמומיות ( ד"א זה גם קורה לי בזריקות של מנוגון) ואני לא חושבת שיש מה לדאוג , האח בקופת חולים אמר לי שזוהי תופעה שכיחה.

kasa

New member
בטח קרה לי. ובכלל, אני לא נוהגת

לפסוח על תופעות לוואי. אם כתוב - אז אני בהחלט מיישמת.

neta2

New member
הסירי דאגה../images/Emo13.gif

לצטרוטייד יש השפעהלוואי כזאת. אודם מסביב הזריקה וגירוד. זה חולף כעבור מספר דקות.

אמאלולי

New member
מצטרפת למה שכבר נאמר ../images/Emo9.gif

לאחר הזריקה מופיעה בד"כ אדמומית שמעקצצת ומגרדת ובפעם הראשונה הופיעו אפילו שלפוחיות קטנות שגירדו באופן מיוחד.
ברוב המקרים התופעות חלפו לאחר מס' דקות ומנסיוני, עוצמת התופעות נחלשת עם הזמן.

גולה1

New member
גם לי זה קורה.

רק כאשר אני מזריקה צטרוטייד יש לי עיגול אדום מסביב שגם מגרד לפעמים, ומתנפח קצת. אז לא נראה לי שמה שיש לה יוצא דופן למרות שתעקבי אחרי זה ותראי אם זה נעלם. ב ה צ ל ח ה.

rozi3

New member
תודה לכן דיברתי עם הרופא ליתר

בטחון והוא אמר לי שזה מראה שאני רגישה אבל אין מה לדאוג.

למעלה