צ'טערת בלובה ...

• פותח הנושא TJ
  • פורסם בתאריך

וויילד

New member
צ'טערת בלובה ...../images/Emo6.gif

צ'טערת (404) דף מה ביקשת לא פה. -------------------------------------------------------------------------------- קודם אומר מוצא דף, אחר כך אומר לא מוצא דף, קודם אומרת שרת זה אינטרנטה, אחר כך רוצה דף זה איי'ץ טי אמ אלה, קודם אומרת זה עמוד ראשיתה, אחר כך רוצה דף זה משנה, אחר כך בא מנהל בבלובה, אומר לה, כמה דפים הראתה בבלובה? אומרת לו אחד בבלובה, רוצה דף אחר כך רוצה שרת אחר כך רוצה עמודה זה ראשיתה, מנהל אומר לובה לוקחת דברים שלה והולכת הביתה אין עבודה, אין אינטרנטה. קשה, קשה. HTTP Error 404 - File or directory not found. -------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לוקחת דפדפן שלך והולכת מפה, לא באה בלובה יותר בחיים שלך. נוצר ע"י אלון קרמברג. בוקר טוב לכולכם חברות וחברים וותיקים וחדשים

בוקר של שמש ואור.

שרק יהיה טוב . נמאס ממחבלים מדיכאונות מהמצב שמחורבן של המדינה...... משודדים רמאים, גנבים,סוטים ורוצחים. מי יתן לנו קרן אור? מה לדעתכם יהייה ההמשך? אנטרפרייז מודאגת.........

מבחינה אישית

מה יהיה בעוד שלושים שנה לא מדאיג אותי מסיבות מובנות (חמישים פלוס. לא?) ומבחינה אחרת, יש שיטה. אל תסתכל על חדשות וזהו.

kessem

New member
לאוהבת החתולים היקרה,מתוךcats

ברברה סטרייסנד שרה את זכרונות..... אולי לא תהיי דואגת יותר.

איזה יופיייי קסם יקירה,,,,,,

נהדררררררררררר..
לירון שלי השתתפה ממיוזיקל הזה בכתה י' הייתה הכי צעירה בלהקה,,,,ניזכרתי לפתע........ ראיתי את ההופעה 7 פעמים.

itaf10

New member
צ'טערת לא מוצאת את הדף...../images/Emo24.gif

בקר טוב 404 עבור... לא צריך, אינטרנטה לא עושה טובות, הולכת לטייל, להנות... איטרנטה שירוץ אחרי, יש זמן! ווילד,למה לא היית באינטרנטה? בלובה מוסרת ד"ש

שרונהה

New member
הלו וויילד בבלובה

לא ראינו אותך הרבה זמן פה באינטרנטה חמשושה.... עכשיו אתה בא ומביא בבלובה? מה יהיה? מעדיף בבלובה על פני חמשושה? אני אומרת לך, אתה צריך מחליטה... או שאתה לוקחת הדברים שלך והולכת הביתה לבבלובה, או נשארת פה וכותבת קולה זמן.... החמשושים האלה.... קשה קשה..... שבת שלום ווילד

../images/Emo6.gifלא נורא שיכתוב לנו באבאלובה..

כי כשאני רואה את טל פרידמן אני ממש אבל ממש.. לא מבינה אף מילה שלו..

redredole

New member
שבת שלום חברים../images/Emo24.gif

הדף של לובה כמו שמופיע באינטרנטה קשה, קשה......

שרונהה

New member
שב"ש רדרד...... רשמנו לך חיסור

אתמול בלילה
היה שקט בלי המוסיקה שלך....... גם אתה היית אצל בבלובה?

שרונהה

New member
רדרד, כשאתה מביא מוסיקה ככה

בלי הצורך בריל פלאייר, זה נפתח בקלות וכייף......

tipid

New member
../images/Emo48.gifברכת שבת שלום ומבורך

אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום ברכת שבת שלום ברכת חודש שבטטוב הבא עלינו לטובה שיהיו מלווים בשלווה בריאות נחת בטחון ובשורות טובות מתמר

למעלה